Ahoj, mám pre niekoho možno zvláštny problém. Pred nedávnom som ukončil ročný vzťah. Rozišli sme sa v dobrom a teraz keď som sám chcel by som si nájsť nové dievča. Problém je v tom, že všetky sú rovnaké, arogantné, drzé a správajú sa ako kurvičky. S takýmito nemám problém, som inteligentný, dobre vyzerajúci chalan a tento typ dievčat sa na mna lepí. Ja chcem ale úplne obyčajné, skromné a hlavné slušné dievča. Také, ktoré má nejaký zmysluplný cieľ a má jasno v prioritách. Kde také nájsť ?
Normálne dievča
Programuješ aj v assembleri či len PHP, Javascript a také jazyky? :)
ISS
no veď ja nič, ....
Ahoj, áno samozrejme zvládam aj programovanie :)
Počuj petrolejko písal si že si privyrábaš ako webdizajnér aj programuješ?
beskyd: máš super akcent!
tak- Ale nie, nezľakla som sa, veď takých by bolo, čo takto píšu. Čo už...
Bibi
Ty si SKROMNOSŤ nadovšetko, Ty si SKROMNOSŤ sama, ....
bibi, uz som sa zlakol ze tu svoju audinu nespomenies dneska:) inak pacia sa mi tie tvoje usudky o mojich vztahoch, pohnutkach, mieste narodenia a povahe, to sa len tak nevidi ze to niekto vie zrhnut takto kompaktne, esteze si spomenula to svoje vzdelanie clovece, inak by som nechapal ani ako si k tym vsetkym mudrostiam prisla:) uz jedine ze by k tym gucci kabelkam pribalovali aj schopnost telepatie:)
Petrolejko: takú holku akú hľadáš a ja tiež nie je ľahké najsť .. väčšina je dávno zadaná vo vzťahu bud s fajn chalanom, s dostačujúcim chalanom, alebo s takým čo si ju nezaslúži a iba sa pre neho trápi ... tak či onak žiadna z týchto žien vzťah sama naukončí .. to je ich problém
Petrolejko, teda ten posledný komentár, ...že v plavkách, sa Ťa zľakne, ....