Ahojte všetci.Mám taký problém. Moje "mužstvo" meria len 13 cm a mám už 18 rokov.Neviete ako by som ho mohol zväčšiť prirodzenou cestou na nejakých 16 cm ? možno nejakým fyzickým cvičením alebo niečo ???Ďakujem za všetky rady...
poraďte prosím ako...
Jaj a keď chceš, aby tvoja priatelka dosiahla orgazmus, tak ju miluj! ;o) a ostatné pojde samé
Kámo, to si už počul, že nezáleží na tom akého máš velkého, ale že je aký výkonný? :-D hihi
no ma to jeden hacik....penis nie je sval :))
Tak je to OK ?Ja len moji kamoši machruju,že maju 15,17-18 cm.Tak by som ho chcel mať 16 cm.Nedá sa zväčšiť ?KeĎ budem cvičiť,tak sa to nezlepší ??Nie som vyšportovaný,nože to byť aj tým ?
moj priatel ma 19 a ma ho 14cm a nevadi to ani jemu ani mne. Lubim ho a nemyslim si ze vztah je zalozeny na dlzke penisu takze ked ta bude tvoja holka lubit tak jej bude jedno akeho velkeho ho mas a teba to taktiez nemusi trapit mas ho taky aky ti narastol a aky je a to nie je ziadna hmba ani nic a myslim si ze az tak zle na tom niesi tak hlavu hore a prestan sa stazovat bud nanho hrdy ze je taky aky je :-))
mimo zbytocne sa zamyslas nad vecami ktore si holka ani nevsimne...
Aj tak by som chcel mať 16 cm ....vážne s tým nič nespravím ?Ja sa aj bojím že väčšina má väčieho ako ja a preto sa bojím že svoju priatelku neprivediem k orgazmu
európsky priemer sa udáva od 12-18, takze je to v norme :-)
mam dg.L42 a som vzahranici vie mi niokto poradit alebo poradit neakeho online lekara prosim