Zdravim potreboval by som poradit je mi 24 rokov a pravdepodobne mam depresiu ktora sa taha neuveritelnich 5 years.Nastevoval som psichologicku ktora mi bola k nicomu,Vyhladal som teda psychiatricku dala mi mirtazen antidepresiva.CHcel by som sa opytat ci je normalne ze som taky nervozny ze musim vkuse nieco rob napr stukat na mob napr si vsimam vsetkich ludi naokolo v mhd co robia a som stoho nervozny totalne + malokdedi ale stava sa to dostanem strasnu slabost do noh proste sa mi podlamuju kolena proti moje voli celkova slabost citim sa ako bezchuti ,,celkovo sa opustim ked si vecer lahnem spat dakujem vsetkim,prip este rozobereme dik vespolek D:
Depresia je to normalne?
Tak dlho sa liečiť z depresií, to už je brutál.
Ma prosim informaciu ako vyzera bezny den pacients na klinike?Spolupracuje klinika aj s rehabilitacnymi desyrivkami.Sklada nemovnica denny rezim pacienta?Mam na mysli ja som bola v Hronovciach hospitalizovana.Budicek 6.00 ranna hygiena,ranajky 7.30.Od 9.00 povinna terapia pohybova s rehab.Hypojazda na koni.V dielni praca goralkami atd. Dakujem
Euforia, to sice preplacaju, ale kedze nemate zmluvy so ZP, tak to asi tazko preplatia!!! Alebo mi ich budete hradit zo svojho vrecka??
Euforia, drviva vacsina nema prachy na takuto starostlivost. Ved len moje lieky na mesiac maju hodnotu cca 400eur!!
1. februára otvárame prvú súkromnú psychiatrickú kliniku na Slovensku, v tatranskej obci Nová Lesná. Na rozdiel od bežných nemocníc, kde si pacient pripadá ako v kasárňach alebo vo väzení, my budeme fungovať skôr ako relaxačné kúpele v trojhviezdičkovom hoteli s komfortne vybavenými izbami a službami., pri zachovaní všetkej potrebnej odbornej zdravotnej starostlivosti, poskytovanej vysokokvalifikovanými skúsenými psychiatrami, psychológmi a psychoterapeutami.
Všetko v anonymnom prostredí Vysokých Tatier, kde sa na Vás naši pracovníci nebudú pozerať ako na blázna, ale ako na klienta.
V tomto momente ešte nemáme podpísané zmluvy so zdravotnými poisťovňami, takže v počiatočnom období budeme poskytovať liečebné pobyty pre samoplatcov. Okrem psychologickej a psychiatrickej liečby sú k dispozícii rôzne druhy wellness terapií, sauna, fitness a prechádzky v príjemnom prostredí Vysokých Tatier. K dispozícii budeme mať najmodernejšie prístroje (napr. transkraniálnu magnetickú stimuláciu) a lieky na liečbu nielen depresií, ale aj iných psychických porúch a závislostí.
Samozrejme sme si vedomí, že väčšina psychických problémov sa nevyrieši ako mávnutím čarovného prútika za deň za dva, ale vieme Vám v príjemnom, nestresujúcom prostredí nastaviť liečbu, absolvujete nácvik autogénnych relaxačných cvičení a terapie, aby sa Vaša liečba uberala progresívnym smerom. Aby mala liečba predpoklady na úspech, jej základom je snaha pomôcť sám sebe a ochota čiastočne zmeniť svoj životný režim.
Ako naša nemocnica vyzerá, si môžete pozrieť na stránke euforiatatry.sk
Do januára bol objekt plne funkčný hotel a momentálne ho prispôsobujeme potrebám našich lekárov a pacientov. Web stránka v najbližšom čase prejde úpravou, pretože pôvodne patrila hotelu. Budeme sa tam snažiť dávať všetky aktuálne informácie.
Ak máte konkrétne otázky, môžete ich smerovať na náš mail antidepresia.sk@gmail.com
ok ozvem
Vies KAIL ja som povedala aj psychologicke aky mam problem ale mam pocit cim tam dlhsie chodim tym mi je horsie, a aj s tych tabletiek mi je tiez tak kadeako... Doktor mi povedal ze mam vydrzat ale niekedy si pripadam ze mi bolo lepsie ked som nic nebrala. Vsak mi napisa na mail efina@inMail.sk
jasne psychochologicka mala este aj hard titul a bola k nicomu .. viedla keci ,, a vobec k nicomu sme sa nedostaly ,,dokonca som mal poit ze ja smerujem ju nie ona mna,, proste. snazim sa , ale ..