Depresia je to normalne?

Príspevok v téme: Depresia je to normalne?
KAIL51

Zdravim potreboval by som poradit je mi 24 rokov a pravdepodobne mam depresiu ktora sa taha neuveritelnich 5 years.Nastevoval som psichologicku ktora mi bola k nicomu,Vyhladal som teda psychiatricku dala mi mirtazen antidepresiva.CHcel by som sa opytat ci je normalne ze som taky nervozny ze musim vkuse nieco rob napr stukat na mob napr si vsimam vsetkich ludi naokolo v mhd co robia a som stoho nervozny totalne + malokdedi ale stava sa to dostanem strasnu slabost do noh proste sa mi podlamuju kolena proti moje voli celkova slabost citim sa ako bezchuti ,,celkovo sa opustim ked si vecer lahnem spat dakujem vsetkim,prip este rozobereme dik vespolek D:

ewicka

Toto co pises mam aj ja... Niekedy som bola dost kluda ale ked ma nieco vytocilo tak to stalo za to.. ale teraz ked beriem Mirzaten tak sa znervoznim s uplnej banality.... Aj ja mam niekedy taky pocit ze si myslim ze sa neudrzim na nohach. A lekar mi povedal ze mam pockat... UZ 3 mesiace ich beriem tak uvidim

Maja.

Mirtazen u teba sposobuje syndrom nepokoja. Je to jeden s jeho neziaducich ucinkov. Jenoducho

povedane ta stimuluje a clovek je s toho velmi nervozny, stale musi nieco robit.Zmena liecby - navrhni lekarke.Syndrom nepokojnych noh nahodou nemas?

KAIL51

A ESTE SOM ZABUDOL DODAT ZE SOM STRASNE NAPATY KED LEN SEDIM ALE PRI BEZNEJ CINOSTI DOBRE ZE NESTUHNEM A KED NECO ROBIM SKBNE MA A VZADU NA ZATILKU ZA HLAVOU STUHNEM NAJCASTEJSIE DAKUJEM