Náhodou som narazila na veľmi zaujímavé video, kde slečny predvádzali naozaj zložité kúsky, pre oko diváka očarujúce (najmä pre to mužské oko :) ).
Tak mi napadlo, že i tento spôsob pohybu môže byť žiaduci pri formovaní postavy, navyše netradičný a možno o to viac lákavý (aspoň pre mňa určite).
Založením tejto témy, by som sa chcela dozvedieť bližšie informácie...napríklad pre akú kategóriu žien je \"tyčový\" tanec určený, konkrétne váhovú kategóriu. Pretože neviem si dosť dobre predstaviť točiť sa okolo tyči osobu, ktorá trpí nadváhou. Tiež by ma zaujímala finančná náročnosť tohto športu, časová náročnosť, teda ako často sa zvyčajne cvičí atď.
Kto má osobné skúsenosti, nezaháľajte a vyjadrujte sa :).
Ďakujem.
Pole dancing (tanec pri tyči)
Ja tancujem pole dance a neuveriteľne ma to baví :) odporúčam navštíviť stránku www.piruet.sk tam sa dozviete viac. :)
To vás je tak málo? Resp. nikto.....
Po dlhšej odmlke som opäť tu :). Aj s novými otázkami.
Dievčatá, ktoré trénujete doma, ako to funguje s rozkladaním tyče? Aký priestor je potrebný mať v okolí tyče? A odkiaľ ste si tyče objednávali a zároveň ako prebiehajú vaše tréningy?
Zvedavo očakávam vaše reakcie.
:D ja sa nehádam :D
Shaula, myslím, že teraz ide o pole dancing ako cvičenie, máš to aj na nete, aj sa to normálne precvičuje v niektorých mestách, tvaruje to postavu a môžeš potom potešiť priateľa :D
ja som mala krátky románik s jednou slečnou, gogo tanečnicou, pýtala som sa jej, prečo to robí, čo ju k tomu vedie.... ju to bavilo, milovala tanec... a tak. ja osobne by som to vživote nerobila :-)
Pripomínam "sa", resp. založenú tému i dnes. Snáď sa niekto vyjadrí.