Pole dancing (tanec pri tyči)

Príspevok v téme: Pole dancing (tanec pri tyči)
Inga22

Náhodou som narazila na veľmi zaujímavé video, kde slečny predvádzali naozaj zložité kúsky, pre oko diváka očarujúce (najmä pre to mužské oko :) ).
Tak mi napadlo, že i tento spôsob pohybu môže byť žiaduci pri formovaní postavy, navyše netradičný a možno o to viac lákavý (aspoň pre mňa určite).
Založením tejto témy, by som sa chcela dozvedieť bližšie informácie...napríklad pre akú kategóriu žien je \"tyčový\" tanec určený, konkrétne váhovú kategóriu. Pretože neviem si dosť dobre predstaviť točiť sa okolo tyči osobu, ktorá trpí nadváhou. Tiež by ma zaujímala finančná náročnosť tohto športu, časová náročnosť, teda ako často sa zvyčajne cvičí atď.
Kto má osobné skúsenosti, nezaháľajte a vyjadrujte sa :).
Ďakujem.

inimini

Ahoj Zuzanca, ja si myslím, že téma je ešte nezomrela :) Ja som iba začiatočník - mám za sebou L1, ale chcem sa opýtať, ako si prekonala strach z layback-u? Ja chcem ísť ďalej na L2, ale tento cvik nejak nedokážem v sebe prekonať :P

ZuzAnca

Neviem ci toto forum este vobec niektora sleduje, ale aj napriek tomu tu dam svoj koment k tomu..

Chodim na poledance uz rok a mozem to len odporucit, ano je to financne narocne ale ja osobne si myslim ze tie peniaze davam hlavne do seba, velmi neoblubujem posilku a toto ma neskutocne bavi nakolko si tu stale pridem na svoje a posuvam sa v jednotlivych kuskoch stale viac a viac co ma zakazdym stale potesi ;)
Spevni to telo, robi to radost a este k tomu si pripadam neskutocne zensky a to nemyslim v tom zmysle ako stripterka ale v tom ze sa konecne pacim sama sebe ;)

Co sa tyka cvicenia doma tak, taktiez sa chystam si kupit tyc na domace cvicenie, dost som si o tyciach nastudovala a taktiez dostala od mojej trenerky odporucanie ze Xpole je jedna z najlepsich tyci, sice sa jej cena pohybuje kolo 300 eur tak je to trochu na zvazenie ale tak ja to stale beriem tak ze tie peniaze vkladam do seba a aka je najlepsia investicia ako davat peniaze len do sameho seba ;)

S pozdravom ZuzAnca ;)

domini domi

Ahojte!

Neviem, či ešte niekto sleduje túto tému - POLE DANCE.
Ak máte otázky, rada Vám odpoviem, inak info o pole dance nájdete aj tu:
piruet.sk

Ak nemáte všetky otázky zodpovedané, napíšte do kontaktného formulára, rada odpoviem.
Nech sa Vám darí a nech Vás pole dance baví! :) Ja ho milujem!

Dominika

jajka001_

mne sa pacili ti dvaja chlapci co boli v čs ma talent, to je lepsia akrobacia ako toto tocenie sa pri tyci co oni ucia...striptizove :)

sweet_lolitta

ja som to skusila teraz nedavno a mala som svalovicu ako delo, je to uzasne, len mat tu tyc tak doma...pozerala som ceny ze 200-300 eur, strasne vela no...

bellinka

chodila som na pole dance je to skvely pohyb makacka jak svina telo spevnite hned ...len je to drahe v bratislave to vyucuje ukrajinka ktora ma aj prvu akademiu pole dance na slovensku , precvicuje to v ovsisti v petrzalke a hodina stoji 20 eur !!!! a to je fakt dost , najprv tam treba ist vyskusat pokukat a nechat si vysvetlit a potom ked na to mate si kupit tyc na doma a cvicit doma ...:))

bellinka

chodila som na pole dance je to skvely pohyb makacka jak svina telo spevnite hned ...len je to drahe v bratislave to vyucuje ukrajinka ktora ma aj prvu akademiu pole dance na slovensku , precvicuje to v ovsisti v petrzalke a hodina stoji 20 eur !!!! a to je fakt dost , najprv tam treba ist vyskusat pokukat a nechat si vysvetlit a potom ked na to mate si kupit tyc na doma a cvicit doma ...:))