Prečítal som si niekoľko podobných tém. Mám tuším že 20 rokov a nikdy som nemal vzťah s inou osobou. Nejaká moja časť túži po blízkej osobe, ale dievčatá nevyhľadávam. Ani s ostatnými ľuďmi nevychádzam dobre, nemám rád ľudí. Všade ich vidím a často mi to lezie na nervy. Samozrejme, vďaka mojej "skvelej" povahe (nejaká psychická anomália) zostanem do smrti sám. Začínam sa len obávať, že sa sám zbláznim (ešte viac ako som), lebo ma naozaj niekedy prepadne pocit zúfalstva a samoty. Chcel by som vedieť, ako sa s tým vyrovnať, aby som mal aspoň niečo z môjho osamelého života.
som sám
Zasa s tou matematikou tu nevytvárajte dojem, že som nejaký génius alebo čo. Mňa to len baví, inak som len jedno hovno, čo vie hovno.
ešte celkom fajn je aj battlestar galactica, tam je veľa vecí opísaných ako naozaj je a nie cez ružové okuliare, ako väčšina tých priblblých filmov a seriálov, ale jasne že každému sa to nepáči, najmä keď je to trochu sci-fi, ale inak podľa mňa dosť nadčasové. Si inak skúšala ten odkaz, funguje aspoň?
chladomor a co rodicia? ani s nimi ziaden vztah? ci mal si na mysli vztah s babou?
inak s tou matikou...pripomenul si mi film cista dusa.....
House nemá chybu, to je asi jediné, čo ešte pozerávam...
Ja skôr nerozumiem im, že jeden na druhom tak lipnú, že sú schopný sa kvôli tomu pretvarovať. Nevravím, aj sa pretvarujem, klamem, podvádzam, zabíjam (no dobre, tak to už nie), ale aby tí ľudia tak lipli jeden na druhom. Napríklad sa mi páči seriál doktor House kvôli tomu, ako je tam vykreslená hlavná postava, aj keď na môj vkus je ešte príliš normálny, teda že aj on lipne na ľuďoch a tak. Ale nie o tom chcel, teda už si ani nepamätám, čo som chcel, ale asi som voľačo napísal, keď tak vidím tie riadky...
Pretože poznám jedného človeka, ktorý mal tiež vždy rád matematiku a nikdy mu nikto nerozumel, prečo ráta rôzne úlohy a hľadá riešenia (ako ho to môže baviť a tak) a on zas nikdy nerozumel im, ako ich môže baviť sledovať šport, tak ma napadlo, či nie si na tom podobne...
psa mám aj ja, pre mňa za mňa by mohol aj zdochnúť čo ma po ňom, len ma fascinuje aké je to verné zviera a ako dobre vie predstierať radosť a tak. Sa čudujem, že ako sa ten pes dokázal prispôsobiť človeku, že napodobňuje aj nejaké znaky ľudského správania. Že by mal pes emócie naozaj, tomu neverím, veď ani ja ich skoro nemám.
prečo sa teda pýtaš či sledujem rád šport keď ty nie, ale dobre v pohode je len tak. dúfam, že keď skopíruješ túto adresu, bude to fungovať. Sú tam kapitoly 0-10 v jednom balení a kapitoly 11 až 33 či koľko po jednom:
Môj vzťah k zvieratám je asi taký, že...
...že ich nejem.