Prosím Vás chcela by som sa spýtať či nejako môžem zistiť či mám ešte panenskú blanu...síce som s nikým vlastne nespala..ale zdá sa mi že panna už nie som..prosím pomôžte panny nepanny:))
Ako zistím či som panna? (bez odbornej rady)
poradte mi prosim niekto skusenii ... všetky dievčata mi vravela že ked spali s chlapcom tak ich to bolelo a krvacali .. ale ked som spala so svojim priatelom nič necitim ani nekrvacam nerozumiem tomu prečo ? teraz neviem vobec či panna som alebo či niesom boli ma prstovanie viac než ked spolu sexujeme
som ešte panna ked sa prstujem??
počujte nemala som pohlavný styk no skúšala som niečo iné.. myslím že niesom panna čítala som že o panenstvo možem prísť aj pri športe :/ ja športujem..za pár dní idem na gyndu a mám strach že mi povedia že už niesom panna
ja mám pocit, že som sa ocitla na stránke Kamaráta alebo Brava..preboha :D odpoveď znie - PANNA SI, AK SI EŠTE NEMALA SEX. - myslím že je to dosť jasné a stručné. (panenská blana sa ti mohla pretrhnúť napr. aj pri športe, zavádzaní tampónu,atď.)
naco vam vediet ci ste panny ci nie? ved aj tak kazda masturbuje od 12 rokov a niektore aj skor. niesme v dajakom kmeni africkom kde sa panenstvo berie ako dar pre muza a sucast vena.
Mna frajer prstoval a neviem,ci som este panna,kedze sme nemali ziadny styk....
no ludia pannenskú blanu nemusí mať a to nemusela spať zo žiadnym chalanom ... niektoré dievčatá sa narodia už bez nej alebo sa im pretrhne ked používajú tampóny od prvej menštruácie ( tampóny väčšich rozmerov než by mali)