Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som zufála

mate59

na zlepšenie sluchu brávam Betahistin,striedavo Vinpocetin,na strojček to ešte nie je,ale ma to asi neminie.52.

julka10

kiež by som mala takých kamarátov ako ste vy. ale som dost uzavretá do seba. ja sa vyhybam vsetkemu.dokopy mozem povedat ze mam 1 dobru kamaratku a 2 kamaratov. skolu zvládam v pohode. a štastie ze mam dlhsie vlasy ktore mi mozu kryt strojcek v uchu.

mate59

julka - moj otec nepočul na jedno ucho vobec,na druhom mal stratu 60%,so strojčekom počul dobre,ja mám bilaterálne stratu 20% a tiež bárzčo nepočujem,spýtam sa aj 3x.

mate59

julka, nezúfaj,strojček je tak malý, v ušku ho nevidiet a je tak kvalitný,že sa s ním počuje dobre,ako handicap by som to nebral,a priatela si iste nájdeš,mysli pozitívne.

julka10

lost

na obidve nepocujem. ja viem ze niekto vobec nepocuje. ale teraz ide o mna.mna to psychicky trápi. a co je natom najhorsie. ze mám dvojca, ktore ma ten istý problem.obidve sme sa narodili s vrodenou chybou. hluchota

GiovanniX

neboj sa,vydas sa kludne :),mne by to absolutne neprekazalo,dakedy som bol velky rocker,a ta hudba rock/metal od noci do noci mi hrala non stop a mozna aj ja mam znizeny sluch neviem...

julka10

moze sa kedykolvek zhorsit.len nesmiem to zanedbat. nosím aj strojček. ale v 19-tich rokoch ?? :-( a ktory chalan by chcel takú priatelku ktory? by sa len zanu hambil :-( ja nemám buducnost :-(

ta3

nebud smutna, rozhodne ma, Ty so svojim zhorsenym sluchom mozes dokonca prezit hodnotnejsi zivot ako ktokolvek uplne zdravy, zalezi len od Teba, hlavne drzim palce, aby sa sluch casom este viac nezhorsoval, ak to zostane v tejto rovine, da sa s tym krasne zit, ved su ludia, ktori nepocuju vobec, alebo este horsie, ktori nevidia, takze hore hlavu dievcatko, zivot je krasny, aj ked nam osud dal do vienka mensi skrabancek