mam 19 rokov a mam problemy so sluchom. narodila som sa s vrodenou chybou. o 50 % horsie pocujem. má moj zivot zmysel?
som zufála
vghjk
ona tiež nosí strojček? asi áno. vy ste chápavy ludia. velmi. ja tiež potrebujem takých.
mozem sa obrátit na otorinolaryngologa ze chcem mat kvalitnejsie sluchatko? ved to co mam stálo asi 350 eur. nie je aztaký dobrý. lebo ked ide auto tak skoro odpadnem taký šum.
julka..spoluziacka je nepocujuca..percenta neviem ale myslim ze pocuje menej ako 50%...predstav si ma priatela, su krasni, lubia sa a vsetci ju mame radi...aj jej chalan sa do nej zalubil vdaka usmevu, charizmy a vsetkeho co z nej vychadza..hlavne ma nadherny usmev a vzdy ho rozdava preto ju vsetci mame radi...inak je to fest pojasena baba a niekedy je s nou fakt sranda x))
hej, ten Slovtón je na Revolučnej,susedí s Bulharskou v takej vilke,no to nie je podstatné.Julka, kvalitný strojček dostaneš plne preplatený zdr. poisťovňou,bez doplatku,a na ten akože lepší sa dopláca asi 24 eur,čo nie je až tak horibilná suma,lebo celý stojí okolo 350 eur.Oba tie strojky sú špičkové.
ked získam nejakú prácu. tak budem zarábať na kvalitný strojček, lebo su dosť drahé.rodičia ma nevedia financovať. nebude ma to zaujimat nazory inych, kto ma vysmeje toho boh určite potrestá.
predtym som mala taky ktory som mohla nastavit. ked napriklad telefonujem, ale to bol vacsi strojček. terat mam maly asi 1,8x1 cm. tak vela mladých ludi má s tym skusenosť. alebo taký hendikep
Inak nieje nahodou Slovton v BA na Revolucnej v Ruzinove? Sice Bulharska je odtial kusok... ale to je asi jedno...
jj ako hovori mate59... aj moja kamaratka tam chodieva, a je velmi spokojna...
Hmm ja len tak :) ze kebyze si z opacneho konca Slovenska, s niekym by som ta zoznamila ;)
A este k tej veci, ze nerozumies, ked niekto stoji za tebou a tichsie rozprava. Kludne sa otoc, a povedz im to ;) Ono si to asi namyslas, ale vacsina ludi je velmi chapavych, a radi ti to co ti hovorili zopakuju, bez toho aby sa ti vysmievali ;)
Hlavne sa za to NEHANBI! ;) (nikto nieje dokonaly ako sa hovori;)
julka- ak ti ten strojček robí problém,že nepočuješ s ním dobre,alebo sú šumy,máš tinitus,a pod.,možno je nesprávne nastavený,sú také strojčeky, neviem aký máš,ktoré vedia vyselektovať ľud. hlas z vravy ľudí ktorý hovorí na teba,rozlišujú reprodukované zvuky a automaticky sa nastavujú,asi máš do každého ucha,najlepší odborníci na nastavenie strojčeka sú v Blave v Slovtóne na Bulharskej ulici.