Co na opicu?

nnnuuu

Na opicu je najlepšie myslieť dopredu. Keď si človek dá pivo, max. víno, tak na druhý deň aj niečo reálne spraví, ale keď sa strieska z tvrdého, tak musí počítať s tým, že na druhý deň nepreloží ani slamku. Tvrdé len s mierou. A na aktuálnu opicu asi piť veľa vody a Ibalgin po ruke proti boleniu hlavy... Riešiť to na druhý deň zase tvrdým alkoholom vedie najskôr ku "hladinkárom". Čo sa týka toho piva, tak kamarát si pochvaľuje Kelta, ja zase Šariš a poniektorí aj Smädného Mnícha. Kelt nie je taký horký, to je pravda, ale mne tá horká príchuť chýba. Smädný mních je niečo medzi tým. Asi tak.

Renata Mac

Aby som doplnila niečo iné, ako len reklamy na lieky a online lekárne, pomôže aj napríklad nashi, japonská hruška, v kaufe je to to ovocie balené do mriežkovaného bieleho polystyrenu či čo to je.
Toto: -odkaz odstránený-
vyťahuje alkohol a dodáva tie vitamíny, ktoré sa vylúčili do obličiek.

OTESTOVANÉ, len chce to poriadny veľký plod.

Matias G.

Dievčatá nabudúce si pribalte na disku do kabelky 2KC. Zoženieš ho v lekarni alebo sem -odkaz odstránený- Stačí zobrať 2 tablety pred pitím a budete v pohode !

Bamula

:D Treba si dat pred chlastanim Tex-OE (specialny extrakt z Indickeho kaktusu) a mozes vypit kolko chces a na druhy den nic, uplna pohoda :) cekni na energiabhip.sk