Co na opicu?

janetinka

az zacnes pit, daj si prve2. zjedz 2lyzice medu, daj si pauzu 15min.a daj si drink. med pomaha nato aby si sa neopila, neudrziava v krvi dlho alkohol

vito11

skus si dat len do nalady:) potom by s opicou nemal byt problem. Vie ja tiez ked to prezeniem tak mi byva zle...nastastie to byva raz max dva krat za rok:))))

anafff

ked sa nevies zabavit bez alkoholu, mas problem-alkoholizmus. alti, planovana opicka? Mam 25 a v zivote som nebola opita. Alkohol je jed, pozor na to!

alickaj

V potravinách dostat takú šumienku-Minerál.Treba si to preventívne kúpit.Potom je dobré,ak sa ide na akciu zjest niečo mastné, napr.slaninku.No a po opici čo tak dobrý čerstvý hovadzí,slepačí vývar.To je životabudič.Mám odskúšané na rodinných príslušníkoch.

alti

Kedze alkohol vyrazne vyplavuje z organizmu predovsetkym komplex B vitaminov, zinok, horcik, draslik a C vitamin, pri "planovanej" opicke je fajn tieto zlozky doplnit vopred. No a samozrejme aj vo faze, ked si ludia hovoria "ja blbec". Lebo aj take chvile su :o)

chlapp

1. po navrate sa na silu co najviac napit najlepsie cistej studenej vody, a co najviac.
2. nezabudnut umyt dokladne zuby.
3. treba spat pri pootvorenom okne.