co pomoze na opicu..ked idem na disku a popijame s kamoskami tak na druhy den mi je strasne zle a to nemiesam ...co by tak pomohlo ???viem ze nepit ale inak sa zabavit neviem :(
Co na opicu?
jaj
a ked budem na diske a nebudem mat po ruke med???????????? riadna sprostost
az zacnes pit, daj si prve2. zjedz 2lyzice medu, daj si pauzu 15min.a daj si drink. med pomaha nato aby si sa neopila, neudrziava v krvi dlho alkohol
HOPSAL pomaha
skus si dat len do nalady:) potom by s opicou nemal byt problem. Vie ja tiez ked to prezeniem tak mi byva zle...nastastie to byva raz max dva krat za rok:))))
nie som alkoholicka ti sibe
ked sa nevies zabavit bez alkoholu, mas problem-alkoholizmus. alti, planovana opicka? Mam 25 a v zivote som nebola opita. Alkohol je jed, pozor na to!
V potravinách dostat takú šumienku-Minerál.Treba si to preventívne kúpit.Potom je dobré,ak sa ide na akciu zjest niečo mastné, napr.slaninku.No a po opici čo tak dobrý čerstvý hovadzí,slepačí vývar.To je životabudič.Mám odskúšané na rodinných príslušníkoch.
Kedze alkohol vyrazne vyplavuje z organizmu predovsetkym komplex B vitaminov, zinok, horcik, draslik a C vitamin, pri "planovanej" opicke je fajn tieto zlozky doplnit vopred. No a samozrejme aj vo faze, ked si ludia hovoria "ja blbec". Lebo aj take chvile su :o)
1-3 poldeci, potom sa dobre najesť a oddychovať, príp. prechádzka na čerstvom vzduchu.