Ja uz naozaj neviem co s tym, s priatelkou mame sexualny pomer uz zopar mesiacov, pravidelny styk asi 2, vyvrcholim do 15-30 sekund, ten pocit ze ju nedokazem uspokojit ma ubyja, a najhorsie je ze ja neviem ako to zmenit, prosim akukolvek radu, nedavno som zacal s kegelovymi cvikmi, kedy sa da ocakavat vysledok? alebo aspon mala zmena? Mate dobre skusenosti s nejakymi znecitlivejucimi gelmi? Dozvedel som sa o prezervativoch durex performa, ale ako na potvoru som prehladal vsetky drogerie, lekarne a hyparmarkety a nikde ich nemaju :(. prosim o radu, dakujem
Predcasna ejakulacia - zufalost
Dik, skusim popozerat, myslis ze ten nonstop gel bude normalne v lekarni? lebo casto je tam aj vyber kondomov strasne obmedzeny, a nieco tak nezvykle..., a cez net si to nemozem objednat, predsa len pride to domov mame :-) to by nebolo dobre, este skusal som aj durex performa, ze to ma znecitliviet penis, ja ale vobec rozdiel od beznych durexov necitim.. ach jo
Zase ta cenzura linkovania na nejaky produkt....
Daj si do googla:
Lubrikačný gél non stop 100ml
v internetovej lekarni magister.sk pisu, ze ho maju aj skladom. Alebo obehaj lekarne, ci popozeraj po inych eshopoch.
Chvilka hladania a napr. takyto gel...
-odkaz odstránený-
Inak, preco chodis so specialitkami po lekarnach, hypermarketoch a nie priamo k zdroju ? Navstiv nejaky sexshop.... a urcite Ti poradia nejaky gel. Ved kupit, objednat si to mozes aj cez internet.
Kegelove cviky su cvicenie, ako kulturistika. Vysledky mozes ocakavat podla intenzity cvicenia a metabolizmu. Takze kludne o pol roka, pripadne dlhsie. Ale cim skor zacnes.... ;-)
Masturbuj castejsie, alebo viac krat. Ak nemas problem s erekciou, tak Ti to potom pojde tazsie.
V extremnom pripade, ak by si to chcel riesit chirurgicky, tak vraj po obriezke sa stava, kedze je zalud noseny vonku a je obtierany, ze to znizuje postupne citlivost. Ono by sa toho dalo docielit aj, keby si si vyhrnul predkozku a nosil ho tak otvoreny v spodnom pradle. Blbe je, ze po case sa predpozka i tak asi stiahne dolu sama, takze by to chcelo vymysliet nejaky uchyt - napr. uzky pasik nejakej priedusnej lepiacej pasky, ktora ju bude drzat na mieste. Lenze to bude potom vyzadovat asi zvysenu starostlivost o penis a jeho hygienu. Predsa len dlhodobe posobenie nejakeho lepidla by mohlo sposobovat iste kozne neprijemnosti.