Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Predcasna ejakulacia - zufalost

Príspevok v téme: Predcasna ejakulacia - zufalost
ohnostroj

Ja uz naozaj neviem co s tym, s priatelkou mame sexualny pomer uz zopar mesiacov, pravidelny styk asi 2, vyvrcholim do 15-30 sekund, ten pocit ze ju nedokazem uspokojit ma ubyja, a najhorsie je ze ja neviem ako to zmenit, prosim akukolvek radu, nedavno som zacal s kegelovymi cvikmi, kedy sa da ocakavat vysledok? alebo aspon mala zmena? Mate dobre skusenosti s nejakymi znecitlivejucimi gelmi? Dozvedel som sa o prezervativoch durex performa, ale ako na potvoru som prehladal vsetky drogerie, lekarne a hyparmarkety a nikde ich nemaju :(. prosim o radu, dakujem

AdamKrt

Zase ta cenzura linkovania na nejaky produkt....

Daj si do googla:
Lubrikačný gél non stop 100ml

v internetovej lekarni magister.sk pisu, ze ho maju aj skladom. Alebo obehaj lekarne, ci popozeraj po inych eshopoch.

AdamKrt

Inak, preco chodis so specialitkami po lekarnach, hypermarketoch a nie priamo k zdroju ? Navstiv nejaky sexshop.... a urcite Ti poradia nejaky gel. Ved kupit, objednat si to mozes aj cez internet.

AdamKrt

Kegelove cviky su cvicenie, ako kulturistika. Vysledky mozes ocakavat podla intenzity cvicenia a metabolizmu. Takze kludne o pol roka, pripadne dlhsie. Ale cim skor zacnes.... ;-)

Masturbuj castejsie, alebo viac krat. Ak nemas problem s erekciou, tak Ti to potom pojde tazsie.

V extremnom pripade, ak by si to chcel riesit chirurgicky, tak vraj po obriezke sa stava, kedze je zalud noseny vonku a je obtierany, ze to znizuje postupne citlivost. Ono by sa toho dalo docielit aj, keby si si vyhrnul predkozku a nosil ho tak otvoreny v spodnom pradle. Blbe je, ze po case sa predpozka i tak asi stiahne dolu sama, takze by to chcelo vymysliet nejaky uchyt - napr. uzky pasik nejakej priedusnej lepiacej pasky, ktora ju bude drzat na mieste. Lenze to bude potom vyzadovat asi zvysenu starostlivost o penis a jeho hygienu. Predsa len dlhodobe posobenie nejakeho lepidla by mohlo sposobovat iste kozne neprijemnosti.