Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Predcasna ejakulacia - zufalost

Príspevok v téme: Predcasna ejakulacia - zufalost
ohnostroj

Ja uz naozaj neviem co s tym, s priatelkou mame sexualny pomer uz zopar mesiacov, pravidelny styk asi 2, vyvrcholim do 15-30 sekund, ten pocit ze ju nedokazem uspokojit ma ubyja, a najhorsie je ze ja neviem ako to zmenit, prosim akukolvek radu, nedavno som zacal s kegelovymi cvikmi, kedy sa da ocakavat vysledok? alebo aspon mala zmena? Mate dobre skusenosti s nejakymi znecitlivejucimi gelmi? Dozvedel som sa o prezervativoch durex performa, ale ako na potvoru som prehladal vsetky drogerie, lekarne a hyparmarkety a nikde ich nemaju :(. prosim o radu, dakujem

Adam znalec

Este skor, nez zacnes nakupovat kadejake pripravky ta upozornim, ze predcasna ejakulacia nie je ziadna choroba ani nejaky nedostatok, ale uplne prirodzena vec. Dokonca pokial niekto ma ejakulaciu az velmi oneskorenu, tak prave to je problem. Priroda totiz v ramci co najefektivnejsie mnozenie zariadila, aby muz dokazal zenu oplodnit v co najkratsom case. Kedysi boli rozne hrozby, ze ak by par sulozil hodinu, bol by ohrozeny zverou alebo inym kmenom, takze ta minutka dve bohato stacili na oplodnenie., Az dnes sa to vnima ako problem, ale realne to problem nie je.. No a teraz si precitaj, ako ejakulaciu oddialit, ak teda vazne potrebujes... vimax.sk

Sašo

Znecitlivejúci gél je celkom ok, ale záleží... Podľa mňa, teda čo mne pomohlo najviac bola Fleshlight STU umelá vagína. Vnútro má dosť brutálne dráždivé, a na začiatku to celé netrvalo dlho, teda skôr krátko... potom sa to zlepšovalo. Som si ju pôvodne kúpil keď som bol bez priateľky, a super pocit potom keď som si našiel ďalšiu, lebo sa mi to vlastne vyriešilo. Keď chceš viac info o Fleshlight, napríklad tu: -odkaz odstránený-

xfirestarter

Kegelove cviky sú dobré ale musíš cvičiť poctivo každý deň. Väčšina chlapov vidí prvé výsledky po 14-30 dňoch poctivého cvičenia. Dôležité je aj skúšať vďaka týmto cvikom ovládaním PC svalu oddialiť ejakuláciu pri masturbácii. Teda skús vydržať masturbovať aspoň 20 minút bez toho aby si sa urobil. Tu sa môžeš dozvedieť pár ďalších tipov -odkaz odstránený-

DavidMolcan

skusal som cokolvek, ale nic mi nepomohlo.. ziadne durex kondomy, nic... jedina vec, co mi fakt zmenila zivot a hlavne zachranila vztah je masticka LAD Performance... -odkaz odstránený-

Ronaldo

ohnostroj: latka v tom durex performa (benzokain) nezacne ucinkovat hned. musis pockat 1-2 minuty a az potom ta to kvalitne znecitlivi

osirius

pocuj, nepanikar, 15-30 sek. vobec nie je zle. Predcasna ejak je to, ked sa urobis bez toho aby si do kocky vobec vosiel. Ale ked chces viac, skus to na druhy krat. T.z. po ejakulacii, ked sa budete este maznat, do 10-15 min by si mohol byt ready na druhe cislo, to uz vzdrzis omnoho dlhsie. By the way, ak chces kocku naozaj uspokojit, prstami mas vacsiu sancu, resp. idealna je asi kombinacia.

janekMY33

skus nech vilezie ona na teba a nech to roby uplne ale upne pomaly a uvidis ze to bude dlhsie ako 15-30sek.Ale su aj drastickejsie metody obriezka zasitie uzdicky penisu.Tieto metody ty urobia na urology

ohnostroj

Dik, skusim popozerat, myslis ze ten nonstop gel bude normalne v lekarni? lebo casto je tam aj vyber kondomov strasne obmedzeny, a nieco tak nezvykle..., a cez net si to nemozem objednat, predsa len pride to domov mame :-) to by nebolo dobre, este skusal som aj durex performa, ze to ma znecitliviet penis, ja ale vobec rozdiel od beznych durexov necitim.. ach jo