ahojte baby!!!strasne chcem schudnut...ale samej mi to nejde...neprida sa niekto??budeme sa spolu drzat nejakej diety a cvicit a pisat si vysledky...spolu nam to pojde lahsie,lebo mam kamosku,ktorej sa to podarilo pomocou netu a bab...takze niekto sa ku mne prida??zacneme kedy??a nejaka vhodna dieta??vdaka...a fakt pomozte,lebo som sa zhrozila pri pohlade na seba....
schudnime spolu...
tinusska:ja som to tiez prvy krat skusila so stopkami,ale strasne ma to rusilo tak som zacala pocitat nahlas,kedze som sa velmi mylila (pocitala som kroky)tak som si vypocitala kolko krokou urobim za 8sek rychlej chodze a kolko za 12sek pomalej.tak taraz pocitam kroky a je to vpohode.Ja som velmi rada,ze tu mame park kde doobedu moc ludi nechodi asi by bol na mna divny pohlad.
Tinusska:
Tie sekundy si odratavas na stopkach.
Mozes si ich aj pocitat nahlas, hoci je to otrava. Po case si zvyknes dostat sa do tempa 8-12-8-12-8-12.
Ja som pouzivala stopky, avsak ma to rusilo. Takze som si to potom zacala nahlas pocitat, vsimla som si, ze mi to dokonca pomahalo viac sa sustredit (aj ked mi to islo na nervy). Najlahsie je to robit s niekym (partner, kamoska, mama), ktory/ktora ti to budu pocitat a budu s tebou cvicit.
by ma zaujimalo preco je na svete tolko tucnych ludi, ked takmer kazdy chudne
mam otazocku.. ako si odsleduvavate tie sekundy?
vdaka pekna baba
Eviska:
Ten clanok si mozes precitat na australskej stranke (tu je link)
www.news.com.au
pekna baba:ang.rozumiem ,momentalne zijem v Severnom Irsku ,ak by sa Ti chcelo najst ten clanok rada by som si ho precitala.A jasne ze pokracovat budem,ked sa prechadzam len 20min.a nie 1.5hod ako som bola zvyknuta tak mam viac casu.
Eviska:
Rozumies anglicky? Ak ano, mohla by som najst pre teba ten vedecky clanok ohladom rychlochodze ktoru som v tomto fore doporucila. Ale v podstate som ti to vysvetlila a ako som si tvoj odkaz precitala, vidim, ze si sa zadychcala.
Veru tak, ono sa to zda jednoduche,
8-12-8-12-8-12 ale ked to trva 20 minut tak to da zabrat. Ked budes pokracovat kazdy den (len 20 min denne) tak uvidis vysledok velmi velmi rychlo.
tak baby,ja som sa fakt zadychala tou rychlochodzou.Urcite mal na tom podiel aj kociar ,ale ten tlacim kazdy den a som vpohode,takze tak...