dobry den.Nvedeli by ste mi poradit neakeho lacneho a dobreho zubara?najlepsie v KE alebo v PO.dakujem
Lacný dobrý zubár
Za mnA dentaL carna presov....pertektny kolektiv...a kvaitne sluzby
Ahojte, uz od malicka trpim tym ze nemam moc pekne zuby. Konecne som sa odhodlala a aj nejake tie peniaze odlozila aby som si ich dala opravit. Viete mi poradit stomatologa, ktory si svoju pracu robi zodpovedne a poriadne?
silwia:
A kolko platila napriklad za dentalnu hygienu?Snad si najdem cas na pozretie tej stranky, lebo v postednej dobe mam pocit ze nic nestiham:/ Ale toto ma uz naozaj tlaci. A kolko u nich trva pokial vyrobia fazety?
Do Košíc chodím. Ja som mala problémy s tým že som mala krivé zuby s ktorými som sama nebola spokojná a vždy som túžila mať pekné zuby a pekný úsmev. To ma viedlo k tomu že som si dala vyrobiť fazety na niektoré moje zuby
robinka: a mozes mi prostim ta napisat do ktoreho mesta chodis? Kde sa nachadza to dentalne centrum?A co presne ti robili so zubami? Ake si mala problemy?
pocula som uz o tej dedine, teda respektive viem ze na Slovensku taka je ale este som tam nikdy nebola:-)Chodi k nemu uz asi druhy rok. No jej aj fazety robili, aj dentalnu hygienu. Fajn by bolo keby si pozries ich stranku tam maju napisane vsetky sluzby ktore ponukaju
silwia:
Ta dedina sa vola Moldava nad Bodvou, hovori ti to nieco?Aha, a ona tam chodi uz dlho?A akoze vsetko? Co vsetko, ake ukony tam vykonavaju?
Tak nesťažujem sa, teda aspoň zatiaľ nie. Navštevujem dentálne centrum. Tam mi dali do poriadku moje zuby a už teraz chodím len raz ročne na preventívne prehliadky. Dúfam že už na dlhší čas budem mať pokoj so zubami
Ja chodim k Dr. Zajacovej na Masiarskej pracuje v starom meste a som s nou spokojna ...aj praca je pekna ma sikovneho laboranta ktory mi robil 3 r dozadu mostik a pritom som chodila od jedneho k druhemu a nevedeli sa mi trafit ani do farby zubov nieto o funkcnosti...ceny ma v pohode..za tie roky co som tam nebadam nejake zvysenie. Takze za seba ju mozem iba odporucit nakolko sa zubarov bojim som rada ze som natrafila na tak ludsku osobu.
robinka: To mas veru stastie. Ja uz som ich vymenila viacerych. Vzdy mi nieco vadilo a hlavne to ako mi zuby spravili. Teraz znovu hladam noveho zubara ktory by mi vedel opravit pokazene zuby. Ty to kam chodis, prosim ta?