Lacný dobrý zubár

simčina

az tak surne to zase nepotrebujem. Ide len o esteticku stranku mojich zubov. Je jasne, ze cim skor tym lepsie, ale ked som prezila doteraz tak prezijem este nejaky cas pokial najdem dobreho stomatologa ktory mi vrati opat pekne zuby. Co by som potrebovala vediet? Snad vsetko! Poradit dobreho a nie az tak draheho zubara, ktory robi fazety a dentalnu hygienu. Poznas nejakeho?

Laurisia

Leala a ty o tom pochybujes?..Myslim si, ze lacny zubar je na vsetkych zubarov dost zly pojem, pretoze vsetci su drahsi v porovnani s inymi lekarmi..ale myslim ze oni si tie peniaze zasluzia..maju naozaj tazku robotu..z kade presne pochadzas z vychodneho slovenska?

Leala

Lacny a dobry zubar? Existuje taky vobec? Vedeli by ste mi poradit nejakeho takeho? V oblasti vychodneho slovenska by bolo najlepsie, dakujem:-)

anezkagub

Simčina to je v pohode, ja ti poradím aj teraz. Len som myslela že to potrebuješ súrne vedieť, ale asi teda nie, keď si až teraz odpísala:-)Môžem ti poskytnúť bližšie informácie ale čo presne chceš vedieť?

silwia

ktore dentalne centra si si este pozerala?Iba v KE ci aj v nejakych inych mestach?Tiez si myslim, ze maju v pohode ceny, este take prijatelne:-)Hej, pokial viem tak beru stale novych pacientov

miruska01

silwia
ano to je jasne ze som ich stranku nasla ale chcela som vediet realne skusenosti. Ale pozerala som si uz aj ich cennik a celkom fajn, co som pozerala ine dentalne centra tak mali vyssie ceny. No nic, skusim sa nakontaktovat na nich a uvidim. Beru v pohode novych pacientov?

simčina

jeej ahoj, prepac, ale som tu dlhsi cas nebola a som si ani nevsimla ze si mi pisala, ale velmi ma potesila tvoja sprava ze si sa ozvala:-)Je to nahoda, ale ja byvam blizko kosic, nie priamo ale mam to nejakych cca 30 km, takze to by az taky problem nebol. Bola by si mi teda ochotna poskytnut blizsie informacie? Dakujem;-)

silwia

pytala som sa jej na tu cenu a hovorila ze okolo 30€ platila za dentalnu hygienu, ale nepamatala si uz presne. Skus, urcite tam budu mat aj cennik a mozes si tam pozriet co teba presne zaujima a urcite aj keby si im tam napisala alebo zavolala by boli ochotny ti to povedat. Vsak nasla si ich stranku dentalne centrum na intenete, ze?

anezkagub

Simčina ahoj:-)Rada by som ti poradila. Už zopár rokov chodím do jedného dentálneho centra ale v Košiciach. Neviem, či by ti to nerobilo problém keby musíš dochádzať, teda resp. neviem z kade si?Podľa toho, ak by si mala záujem ti môžem poskytnúť bližšie informácie