potrebujem vas nazor, ako by ste riesili moju situaciu, keby ste boli v mojej kozi.
mam 4 roky priatela. pred 2 rokmi som ho podviedla a odpustil mi. vtedy sme si slubili, ze o tom uz nebudeme hovorit.
1. problem teda je: ze mi to v hadkach neustale pripomina. nemozem si ist sadnut s kamoskami o 5 vecer von, lebo ze by som sa isla kur**t.
2. problem je, ze ma neustale ponizuje. napriklad sa rozpravame, ze keby som tehotna a on pri mne fajci, tak ze by to malo dôsledky na dieta. a on povie, ze by to dieta malo dobry zaklad. ( akoze odo mna - nejaku retardaciu )
3. problem su cigarety. nie je ochotny prestat. a nestaci mu ani taky dovod, ze mam astmu a skodi mi to.
4. problem je alkohol. nepije casto, skoro vobec, ale ked raz za cas ide, tak to stoji za to. nie je schopny prestat pit napr. o 2 rano. na druhy den ho ludia stretavaju po meste este o 7 hodine rano opiteho, co sa este niekde tula.
ja uz fakt nevladzem, aj napriek tomu, ze ho strasne milujem. viem si predstavit s nim zivot, deti a vsetko ostatne, ale uz niekedy proste nevladzem toto vsetko prezivat a ospravedlnovat ho. a nejlepsi gol na tom je to, ze ked mu poviem, ze s ami to nepaci, tka mi povie, nech si najdem druheho. :(
PS. on ma miluje tiez, to viem na 100%, ale nemoze sa asi tak ponizit, aby mi dal za pravdu........ja neviem. poradte prosim, co mam robit.
mam 23 rokov, on 26