4 rocny vztah

Príspevok v téme: 4 rocny vztah
bukvana456

potrebujem vas nazor, ako by ste riesili moju situaciu, keby ste boli v mojej kozi.
mam 4 roky priatela. pred 2 rokmi som ho podviedla a odpustil mi. vtedy sme si slubili, ze o tom uz nebudeme hovorit.

1. problem teda je: ze mi to v hadkach neustale pripomina. nemozem si ist sadnut s kamoskami o 5 vecer von, lebo ze by som sa isla kur**t.

2. problem je, ze ma neustale ponizuje. napriklad sa rozpravame, ze keby som tehotna a on pri mne fajci, tak ze by to malo dôsledky na dieta. a on povie, ze by to dieta malo dobry zaklad. ( akoze odo mna - nejaku retardaciu )

3. problem su cigarety. nie je ochotny prestat. a nestaci mu ani taky dovod, ze mam astmu a skodi mi to.

4. problem je alkohol. nepije casto, skoro vobec, ale ked raz za cas ide, tak to stoji za to. nie je schopny prestat pit napr. o 2 rano. na druhy den ho ludia stretavaju po meste este o 7 hodine rano opiteho, co sa este niekde tula.

ja uz fakt nevladzem, aj napriek tomu, ze ho strasne milujem. viem si predstavit s nim zivot, deti a vsetko ostatne, ale uz niekedy proste nevladzem toto vsetko prezivat a ospravedlnovat ho. a nejlepsi gol na tom je to, ze ked mu poviem, ze s ami to nepaci, tka mi povie, nech si najdem druheho. :(

PS. on ma miluje tiez, to viem na 100%, ale nemoze sa asi tak ponizit, aby mi dal za pravdu........ja neviem. poradte prosim, co mam robit.

mam 23 rokov, on 26

jajka001_

tak nevera bola pred dvomi rokmi, ak je nadalej s nou, asi mu to az tak nevadi.
silwa ludia sa casom menia, to ze fajcil ked sa zoznamili neznamena ze musi fajcit navzdy. kazdy vie ake je fajcenie skodlive. a ked uz chce fajcit, nech si fajci mimo nej. neviem preco by som mala tolerovat ze niekto pri mne fajčí.

silwa

jajka001_-myslim si, ze je hystericka a zbytocne prehana-podla mna tym chcela len znegovat tu neveru, lebo by sa do nej vsetci pustili... urcite jej nefajci doma v posteli, ani jej nerobi prieky, tomu neverim... uvedom si jedno, ten chalan fajcil urcite uz vtedy, ked sa zoznamili, preco je taka sebecka a chce ho teraz zrazu menit??? Ak sa jej nepaci, nech si najde ineho, ktoreho moze dirigovat a podvadzat...
jajka001_-ked si myslis, ze fajcenie nie je v poriadku, nevera je???

sweater

predom sa ospravedlnujem ze nic k teme, len chcem sa spytat, ako sa da podviest clovek ktoreho milujes? co ta k tomu viedlo? ci pred tymi dvoma rokmi si ho este tak velmi nemilovala?

jajka001_

to je dobra sprostost, ze mu ma tolerovat ze pri nej fajci ak ho miluje. to ze to nevadi tvojmu priatelovi silwa je jeho vec.
nemali by sme my vsetci tolerovat chudakov fajciarov?

Pyrana206

jana0207: zobud sa ona je podla mna ta co vestko dokaslala ako povedala silwa: bukvana rozmysla vaginou, moze si za to sama, tak co sa tu stazujes ze nechce pred tebou zahasit cigu chudatko, ja byt na jeho mieste poslem ta kade lahsie uz davno

silwa

Vas vztah nema zaklady, kedze si ho podviedla, vsetky jeho vzdusne zamky si znicila. Muzi su v tomto este horsi ako zeny, neveru nikdy v zivote neprepacia. Kedze bola dovera znicena, uz nikdy nebude taka, ako v minulosti, takze never tomu, ze Ti odpustil a ze Ti to aj za 40rokov nebude pripominat... Osobne odsudzujem taketo zeny, ktore premyslaju vaginou a pre par minut potesenia zahodia vztah. Mam kamarata, co chodil na sluzobky a zatial co bol prec, zena ho podvadzala, potom ju jedneho dna nacapal, letela hned z domu a z neho sa stal taky ku*evnik, co kazdy tyzden chrape s inou, balamuti im hlavy, ze su zenami jeho zivota a viac im nezavola. Takto dokazala jedna hlupa zena znicit perfektneho chalana a vybudovat v nom strasnu nenavist k zenam...
Co sa tyka toho fajcenia, neobmedzuj ho, ak by si ho milovala, tak mu to tolerujes. Moj priatel je nefajciar, fajcim v jeho aute, v jeho byte a ani raz v zivote si nedovolil povedat mi, aby som to zahasila, lebo ma asi miluje a toleruje aj moje zlozvyky:))) ak si raz za cas lubi vypit, je to v poriadku, pokial to nie je viac ako raz za tyzden, zijeme v uponahlanej dobe a clovek by mal vediet raz za cas vypnut-moj tak robi raz tyzdenne len v piatok a tolerujem mu to, aj ked ja sama vobec nepijem... Pokial nie je nasilny po alkohole a ma len dobru naladu, nie je dovod mu to zakazovat...

janka0207

Moja rada znie: Odíď od neho...Bude to ťažké, ale ešte ťažšie by si to mala s ním...On je zamilovaný, to je pravda, ale nie do Teba, ale sám do seba...

soffa

nebud si taka ista ze ta miluje....ak pri tebe fajci a ty mas astmu,...asi ta velmi nemiluje.moj je tiez fajciar,ale v mojej pritomnosti ani u mna doma v byte si nezapali.,lebo ma respektuje....je mu jedno ci nahodou nedostanes nejaky zachvat,...tak ta asi nemiluje vobec.je to prvy asi tvoj vazny vztah,....aby si vedela porovnavat.....daj mi adios amigo....

bukvana456

tak ako to mam teraz vyriesit, ked sa mi ozve?

urcite to nejakymi zakazmi nezlepsim, lebo by to ignoroval.

ale aby som nehovorila o nom len v zlom. ked je vsetko v poriadku,tak je to uplne skvele. samozrejme, ze aj ja mam svoje nalady, ktore ho nesmierne rozculuju. len neviem, ako mu mam povedat, ze mi na nom zalezi a nechcem, aby to pre jeho neduhy bolo v tahu. a inak sa tomu nezabrani, ako prestat fajcit a pit......neviem si predstavit zivot s inym chalanom. mam dat na srdce, ci rozum?