Prsty od ejakulatu

Príspevok v téme: Prsty od ejakulatu
SiSa_1234

Ahoj, Prosím vás o pomoc. Partner si chytal penis prstami resp. rukou, no ja si už nepamätám či mal prsty od ejakulátu alebo nie, a potom tie prsty zasúval do mňa hlboko. Prosím vás aká je šanca že som tehotná, aj v prípade že mal prsty od ejakulátu, aj ked ich mal suché. A ruky si neumyl. Za odpoveď vopred Ďakujem :)

camabuser

je tam sanca vzdy.. avsak musis si uvedomit, ze spermie na vzduchu nepreziju viacej ako 15 minut.. takze potom uz je to absolutne jedno..

blondska

primitávna si ty aj s tým s kým spávaš moja...........
a ako vidím sweater málo ti páli veľmi málo........asi ti niekto sedí na vedení :-))

Fufulka

keď myslíš...ešte ťa nenapadlo, že existujú aj pracoviska, kde pracuje aj viac ľudí? ale to ti do centra mozgu asi neprišlo....

sweater

Fakt jak male deturence, a fufulka alias blondska ved ked uz menis nick, IP ti zostava rovnaka ti tutulka, tak asi kazdemu dopali ze ste jedna osoba...

cup-cup

Neriešiš také "hovadiny" ako ja? Aha, tak potom tu pod tvojim nickom odpisuje asi niekto iný :DD Zase si chcela byť raz "múdra" a zase si ma raz pobavila :DD Fufulka a pod týmto si mám ja čo predstaviť ? :DDDD