jelging funguje... po troch mesiacoch jelgingu kazde rano 20 minut a vecer asi tiez tak, kym som nezaspal.. a vysledok? koncom novembra mal 16,5cm a teraz ma tych 20-20,5 je o dost hrubsi, predtym som obvod nemeral ale teraz ma 14,4 cm.. po troch mesiacoch!!! moje dievca zacalo zhruba po roku sexovania dosahovat vaginalny orgazmus aj ked si nemyslim ze to s tym ma nieco spolocne lebo ho dosiahne vzdy ked som v nej iba do polovice cize nejakych 10cm, dalej absolutne ziadny problem s erekciou, uplne sa vytratil (myslim ze by som pritom mohol kludne aj citat noviny a stal by) predlzila sa mi doba za ktoru sa urobim (z 10- 15min asi na 30 a viac), pocitujem silnejsie orgazmy ako predtym... jednoznacne odporucam.. inak mam 20 rokov
chalani ... takze funguje to
heh niekde som citala, ze sa da predlzit aj postupnym "vytahovanim" penisu ... neviem presnu techniku :D a taktiez neviem preco vsetci chlapi tuzia po 20 cm vtakovi :D teda viem.... lebo si myslia, ze len s takym budu pravi muzi a ze s kratsim zenu neuspokoja :D jaj aky to omyl :D
no tak je to subor nejkach cviceni podporeny tabletkami. Ide o prekrvenie penisu...tak torsku logiky by tam bolo ako prekrvenie znamena aj prisun zivin...ale tam ide o hubovite telieska a nie klasicke svaly...
:D :D :D a ece nejake pilule na zvacsenie... na lepsi efekt no ja sa z toho pokakam :D
heh asi tak... sa mi nece moc prekladat z angliny, ze wo co go...
to bude nejaka haluska, keby to tak bolo tak vsetci muzi nic ine nerobia....
hups zda sa, ze som do vyhladavaca zadala jeling namiesto jelGing... no tak to skusim znova :)
DJ HiDe prosim ta napis o co go lebo sa asi nedopatram k vysvetleniu...
No, pomahat to moze, ale neviem si predstavit, ze by som sa s tym mal srat dvakrat denne pri poctoch minut, ktore mam volne iba pre seba :)
podlam na to je nejaky nezmysel.. hodte sem aspon jeden link, ktory o tom pise... nechce sa mi prehladavat výsledky z google približne 39 100 pre jeling...vacina tych linkov sa tyka nejakych firiem alebo je napisana mne nezrozumitelnymi jazykmi.... (anglina mi nerobi problem)