jelging funguje... po troch mesiacoch jelgingu kazde rano 20 minut a vecer asi tiez tak, kym som nezaspal.. a vysledok? koncom novembra mal 16,5cm a teraz ma tych 20-20,5 je o dost hrubsi, predtym som obvod nemeral ale teraz ma 14,4 cm.. po troch mesiacoch!!! moje dievca zacalo zhruba po roku sexovania dosahovat vaginalny orgazmus aj ked si nemyslim ze to s tym ma nieco spolocne lebo ho dosiahne vzdy ked som v nej iba do polovice cize nejakych 10cm, dalej absolutne ziadny problem s erekciou, uplne sa vytratil (myslim ze by som pritom mohol kludne aj citat noviny a stal by) predlzila sa mi doba za ktoru sa urobim (z 10- 15min asi na 30 a viac), pocitujem silnejsie orgazmy ako predtym... jednoznacne odporucam.. inak mam 20 rokov
chalani ... takze funguje to
chlapci moji.. viete si predstavit, co taketo rozmery sposobuju v zenskom tele?? bolest..jasne ze kazda zena je ina, ale pre vacsinu je to dost bolest.. kamoske slzy tiekli po sexe s chalanom s takymito rozmermi.. ja ked si to predstavim, hned ma vsetko rozboli :) 15 cm je uplne akurat a hrubka.. no.. cim hrubsi , tym vacsia bolest....
pre "plnohodnotny sex" staci kludne aj 14-16... kezde "hlbka" zenskej posvy je v priemere 12 cm... naco dlhsi? ked aj tak bod G sa nachadza niekolko cm od vchodu do posvy a niektore zeny dokonca vaginalny orgazmus nikdy nezazili... a dosahuju len klitorialny, na ktory je potrebna stimulacia klitorisu... ten ma vraj iste nervove zakoncenia roztrusene aj pri vchode do posvy.... tak fakt nerozumien naco 20 a viac cm... take narazanie na krcek maternice nie je prave najprijemnejsi sexualny zazitok....
ved ale 20 nieje 22... 20 je fajn dlzka.. myslim ze nic neprijemne, pre plnohodnotny sex uplne ok
"a este pre sjelu: je to lepsie, mozeme skusat viac polôh, prakticky vsetky, je to fajn"
ale to velke auuuuuuuuuuuuuuuuu si asi prehliadol... velky penis je dost casto pre zenu problem... sex s takym naradim nemusi byt prave potesenim, ale skor utrpenim... juj keby ste si to raz vyskusali co to je 22 cm orol v suske :D :D :D
este nieco... casto o takom dlhom snivaju prave tie, ktore ho este nezazili :) je to nejaky mytus... ale na druhej strane nehovorim, ze nie su zeny ktorym sadne prave tato dlzka :DDDD
slusny_muz... za 1. neviem kolko to vydrzi 2. tiez mi nejde do hlavy ze by sa tymito cvikmi nejako mohlo ovplyvnit delenie buniek takehoto tkaniva a tym zvacsovanie penisu ako pisu na nete ale asi na tom nieco bude, mozno je to aj tym, kedze posilujem, ze papam pilulky "tribulus terrestris" ktore sa daju kupit v lekarni a prirodnou cestou podporuju zvysenie tvorby testosteronu v tele (po vysadeni sa vrati hladina test. do pôvodneho stavu) mozno aj tym... ale mam 20 takze to nebude ziadny prirodzeny narast... na 99,9% je to tym jelgingom...
inak este jedna vec, pipo je aj v kludnom stave ovela vacsi...
pre 123456: nie jeling ale jelging
toto je pekny link:
a este pre sjelu: je to lepsie, mozeme skusat viac polôh, prakticky vsetky, je to fajn
no ved nehc kazdy robi ako uzna za vhodne...mozno to niekomu pomoze.....a bude stastnesji...
sak nech cvicia... mozno sa po par rokoch pride na to, ze tieto cvicenia maju aj neziaduce ucinky :D napriklad, ze sa im v 35-ke bez viagry nepostavi :D :D :D juj ale som zla :)))
no co uz narobis, je tak ako pises...