jelging funguje... po troch mesiacoch jelgingu kazde rano 20 minut a vecer asi tiez tak, kym som nezaspal.. a vysledok? koncom novembra mal 16,5cm a teraz ma tych 20-20,5 je o dost hrubsi, predtym som obvod nemeral ale teraz ma 14,4 cm.. po troch mesiacoch!!! moje dievca zacalo zhruba po roku sexovania dosahovat vaginalny orgazmus aj ked si nemyslim ze to s tym ma nieco spolocne lebo ho dosiahne vzdy ked som v nej iba do polovice cize nejakych 10cm, dalej absolutne ziadny problem s erekciou, uplne sa vytratil (myslim ze by som pritom mohol kludne aj citat noviny a stal by) predlzila sa mi doba za ktoru sa urobim (z 10- 15min asi na 30 a viac), pocitujem silnejsie orgazmy ako predtym... jednoznacne odporucam.. inak mam 20 rokov
chalani ... takze funguje to
je to JELQING ...video si mozte pozriet tu: www.penisadd.com
jasne, kravina to je.A uz len v tabu o tom nieco vedia.Nikomu sa to este nepodarilo a nepodari, lebo sa to neda.Jelging je hlupost prvotridna ako vsetko podobne
Citas privela sprostosti.Radsej si precitaj nejaku rozpravku.
www.tabu.sk
tak to to si precitajte
hmmm a co je to ten jelging?
Jelging je somarina, ktora vobec nefunguje !!! Neverte tomu.Aj ja som to skusal vyse troch mesiacov a vysledok bol, ze sa nezvacsil a ani nezhrubol ani mikromilimiter.Je to blbost !!!!
Hmm ale bolo by fajn keby sa vyjadril nejaky lekar ci to nie je a little bit nebezpecne koli moznemu podkoznemu krvacaniu.
noo tak ja som si ten clanok precital.. :))) je to haluz len neviem ze preco by nemal clovek zvladnut stahovat ten PC sval nazaciatku viac ako 20 krat... no sak to nevadi...
sjella - nevies ze chlap ma taku starost o svoj nastroj ako zeny o svoje poprsie? A pritom mne sa nepacia prilis velke, ale vysvetluj to zene co chce si dat silikony...