Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vase skusenosti - cvicenie a chudnutie

Príspevok v téme: Vase skusenosti - cvicenie a chudnutie
jasminka01

Prosim Vas, po akej dobe mozem ocakavat, ze zacnem chudnut?? Ake mate skusenosti? Cvicim skoro denne vyse hodiny zumbu, uz 3 tyzdne. Stravujem sa zdravo, 5x denne. A doteraz som neschudla ani pol kila :( Jasne, ze necakam vysledky " 3 kila za tyzden ", ale uz za tie 3 tyzdne by som cakala aspon pol kila. Ale vobec nic !!! A ani na centimetroch absolutne ziadna zmena :( Kedy ste zacali chudnut? Je mozne, aby tolko trvalo, kym sa odlepi zo mna aspon nieco?? :(

jasminka01

bublik, andrey ma pravdu, ovocko do diety nepatri. Ked uz tak max. 1 ks denne a take banany a hrozno VOBEC nie. Ved to je samy cukor.
Inak, niet divu, ze si schudla pri takej strave ako mas. Ale jojo efekt mas zaruceny akonahle zacnes papat normalne. Ani nie sa prezierat, len proste klasicky jest. Mozno nie za mesiac, za dva, ale postupne sa to bude na teba lepit :(
Hovorim aj z vlastnych skusenosti, takymito dietami som velakrat presla, ked som bola mladsia. Mozno aj preto mam teraz problem, lebo mam z takych diet spomaleny metabolizmus :(
Pred 3 rokmi som schudla 90-dnovkou paradne, behom 2 mesiacov som mala o 10 kg menej. O rok a pol po 90-dnovke som mala o 12 kg viac :(

bublik

pol hodinka na rotopede každé ráno na lačno a potom ovocie až do obeda, tony ovocia, niekedy ovocie aj na obed, a šalátik na večeru, schudla som 5 kil za dva mesiace a este stale to ide dolu. a to nehladujem!

carey

ahojte baby, ja teraz chodim na flowin 2x do tyzdna a vrelo to odporucam, lebo sa tam clovek zabavi a este aj dobre zamaka. Urcite zalezi aj od tej cvicitelky, ja som prave narazila na fakt prijemnu pani :) ktora sa nam priznala ze pred rokom mala o 20kg viac, cize si z nej berieme priklad.

kickaTT

jasminka ja by som skusila zumbu striedat s inymi cviceniami ako body styling, spinning, joga....nech nemas monotonne cvicenie zumba je sice fajn ale je to len take vyblaznenie sa :)) inak super mas moj obdiv za jedalnicek ja tiez uz chodim cvicit 3 tyzdne a nic lenze ja proste neviem odolat sladkemu takze jasne ze sa nic nedeje tiez by som sa vedela tak super stravovat ako ty :((

jasminka01

miminka08, cvicievala som aj predtym, ale to dost nepravidelne a bez nejakej vaznejsej upravy stravy. Pitny rezim dodrziavam. Tie 2 litre denne dam, sladke vobec, pijem len vodu a zeleny caj neochuteny.
Veru som aj rozmyslala, ze tu zumbu prestriedam. Ale ta ma fakt bavi, este ma to neomrzelo a mam pocit, ze sa pri nej zapotim viac ako pri aerobicu :) Ale vyskusam. Mam doma aj rotoped, tak obcas na neho skocim :)
Ja dufam, ze sa to hadam pohne! Nevzdavam sa, aj ked je to dost demotivujuce, ze sa fakt snazim ako blazon a nic :((

miminka08

caute babeny,
tiez to poznam, a co mozem povedat je ze jasminka ak si zacala cvicit aktivne len posledne tri tyzdne, tak sa ti tvori akurat svalstvo a to tiez nieco vazi, takze pockaj este tri tyzdne. A dalej skus poriadny pitny rezim, nech sa nastartuje metabolizmus. Take 2 litre denne ak cvicis v ten den kludne aj viac. Ale nie sladke limonady ani bublinkove mineralky, tie nafukuju a clovek sa citi este tazsi. Mam odskusane. Najelpsie voda a nesladene caje.
Este zalezi aky pulz dosiahnes pocas cvicenia zumby. Pri plavani ak clovek nie je plavec sa vobec "nezapoti" Teraz na zimu to je s kardio cviceniami tazsie ale ak sa ti da tak pridaj nejaky aerobik namiesto jednej zumby. Taky kde tricko prepotis. Voda dnu a voda von a zacnu sa aj kilecka odliepat. Drzim palce a daj vediet ako sa drzis

carey

jasminka01, neboj ono to pojde dako dolu. Tak ja by som chcela mat okolo tych 60kg, lebo takto sa zda ze mam v pohode vahu, ale nevyzeram velmi dobre.
Rozmyslam ze sa pojdem obliect a prejdem sa na taku hodinku vonku, lebo je fakt krasne dnes.
Zasa ono netreba to brat nejako negativne a tesit sa zo zivota, sak mame len jeden :))