ahojte, máte s ním niekto skúsenosti?
na stránke ho vychvalujú do nebies, ak ho už máte niekto odskúšaní, poprosím dotazy sem :-) ďakujem
Domáci laserový epilátor venus
Dobrý deň, môžem aj ja povedať že tento laserový odstraňovač chĺpkov funguje. Mám ho doma asi pol roka keď som ho dostala a používala naozaj bolo vidno výsledky.
Ale nepoužívam ho lebo som na to dosť lenivá. Ak by ste niekto mali záujem a nechcete dať veľké peniaze na nový.
Tak budem rada ak by som ho mohla niekomu predať za lepšiu cenu.
Ak máte záujem tak píšte na mail k.gocalova@gmail.com.
Ja mám tento ipl epilátoruž dva roky, používam ho pravidelne. Fakt funguje. Najprv som opakovala každý druhý týždeň, asi tak 8-krát. Potom len na udržiavanie každý druhý mesiac, podľa návodu. Chlpky dorastajú pomaly a sú podstatne redšie, ja ich mám dosť tmavé a husté, takže mi to zredukovalo. V lete oholím nohy raz za týždeň, aj ked chlpky veľmi nevidno, pre hladký pocit. Kamarátka má redšie a jej to funguje skoro na 100 %. Na pazuchy u mňa nefunguje a je pravda, že to trvá dosť dlho :)
Na oblasť bikín je super, chĺpky pekne odpálilo a zdá sa mi aj, že pomalšie dorastajú. Asi to bude treba opakovať častejšie, inak spokojnosť za tie peniaze ...
Ahojte, ja mám tento epilátor doma. Je nepoužívaný (akosi sa mi nechcelo bojovať s každým chĺpkom osobitne ;) )a v originálnom balení, tak ak by ste oň niekto mali záujem napíšte mi na jana89@centrum.sk a dohodneme sa :)
Ahojte, aj ja ho mam a podla mna to bola super kupa. Teda dostala som ho ako darcek, ale podla mna je fakt super. Nohy si treba oholit, nasledne naniest gel a moze sa zacat. Jedina nevyhoda je, ze to trva Dlho a moc sa mi to nechce robit. Podla mna to urcite nie je na trvale odstranenie chlpkov, ale iba sa uspia na nejaky cas. Najprv treba intenzivne nejaky cas a potom uz len raz za cas
ahojte, laser nemôžete mieriť na chĺpok ale na korienok, aby sa prehrial ten a nie aby sa spálil chlp.. po laserovom ošetrení si môžete oholiť nohy alebo čokoľvek iné ale nesmiete si tú časť tela inak depilovať (vytrhábať s korienkom) ale nie si ním páliť chĺpok...a ten spálený chĺpok sám vypadne časom -.. jasne že máte s problémy s tým ak to takto používate
Ja mám tento a výsledok sa dostavil po 2 týždňoch! Bez akých kôl vek popalenin a zapálenej pokožky či chĺpkov
A vôbec IPL odstránenie chĺpkov je oveľa lepšie než leserka ;)
Diva keď si si to už skúšala tak nemôžeš dať ďalej! V návode na použitie je napísané že jeden prístroj je pre jednu osobu a nesmú viaceré používať. Keď si už raz skúšala tak nemôžeš dať ďalej. Ja to mam tiež doma.