Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Domáci laserový epilátor venus

7zuzulik7

ahojte, viete mi povedať ako sa má správne používať laserový epilator Venus aby bol výsledok efektívny? treba oholiť nohy úplne alebo nechať narasť chlpky do nejakej dlžky. prosím o konkrétne info od niekeho kto má skússenosti.
dakujem zuzka

nikiita

Zdravím vás dámy. S prístrojom nemám skúsenost no bola som na sedení u kožnej ktorá robí trvalú epilaciu laserom a poviem vám či si to urobíte doma či u odborníka spalena pokožka bude stále a chĺpky pomaly prestanú rást. Bola som na sedeni asi šesť krát a stále sú tam nejake chĺpky je to dosť drahé takže baby kto nemá problém s holenim ako som mala ja že sa mi robili vyrážky ani nechoďte na epilaciu laserom

rintintin

Caute, ja som si ho kupila a som dost nestastna, rozmyslam ze ho vratim ak sa bude dat. Spali to chlpok a vzdy ostane mala popaleninka na kozi po chlpku, mne sa kazda tato popaleninka aj zapali a nemam pocit ze by to spalilo korienok skor iba nad kozou odpali chlp, ktory znovu rastie si dalej veselo, takze to iste ako by som si oholila len mam dopalenu kozu, a hoji s ato aj tyzden :(

jarmila.v

Ja som si ho tiež kúpila, chĺpky mi to odstránilo, jediná nevýhoda, že to trvá dlho. Ak to niekto chce skúsiť, najlepšiu cenu som našla na tejto stránke.
www.zdravotnickepomocky.sk

chlpienka

daj určite vedieť, lebo ma to fakt zaujíma, ale zas 300€ alebo 260€ za epilátor je dosť, tak dúfam, že bude fungovať, no jednoznačne daj vedieť

opicachlpata

ja ho mám, zatial som si odstránila len pár chlpkov, lebo to strašne trvá a ja ich mám teda požehnane, ešte neviem ako to dopadne, Po každom tom odstránenom chlpe zostala malá zhorená ranka a len dúfam že to zmizne, či tam ten chlp dorastie alebo nie nato si musím ešte počkať, ale čítala som recenzie na inej stránke a ževraj angličania si ho nechvália, lebo im zostala poškodená pokožka (spálená) a chlp aj tak narástol, inak celkový dojem z toho prístroja je že už keď ho vezmete do ruky tak máte pocit že je to šmejd, ale musím dúfať, ked nezabudnem doplním ako to dopadlo

haluziak

Ja o nom tiez rozmyslam. Inac si myslim, ze ak by to fungovalo, thak ani ta distributorka a ani v centrach by to neodporucali a neradili zakaznikom, pretoze by prisli o kopu zakaznikov, kseftov a tym padom kopu prachov. Ved tie sedenia , to je pre nich zlata bana. Keby fungoval ten domaci kupim jeden a mozu sa sim vydepilovat viaceri.

navstevnik

tiez by ma zaujimalo..ale nezda sa mi ze za daku cenu by bol predavany ked viem kolko stoji laserova epilacia, teda sedenie jedno

LenkaKaz

Ja po ňom tiež poškulujem, len jedna kamarátka mi povedala, že sa radila s jednou distribútorkou pre prístroje do plastických centier a vraj to nefunguje, ved načo by potom boli tie prístroje do centier také drahé. Tak mám teraz vľkú dilemu a dôfam, že sa tu ozve niekto, kto s tým má skúsenosť...