S týmto HAJZLOM (prepáčte za výraz ale je to tak) som sa zoznámila na jednom veľmi známom chate. Asi po 2 mesiacoch písania sme sa stretli. Pracuje v BA, a domov na východ chodí každé 3 týzdne. Dlho som premýšlala o stretnutí, kedže nie som taký ten typ no nakoniec som pristala, pretoze sme si velmi dobre rozumeli. Boli to sice len rozhovoy cez telefon ale citila som, ze sa s tym clovekom chcem stretnut. Bol v pohode, presne taky pekny ako na profilovke, bolo fajn. Boli sme na diskoteke a rano ked ma prviezol padol aj bozk, potom dalsi a dalsi..Ozyval sa mi aj nadalej. Zacal mi tvrdit, ako sa do mna zamiloval, ze ma ma rad a chcel by to vyskusat. Tak odisiel zase do prace. Boli dni, kedy sa mi ani len neozval, neprezvonil, nanepisal a ked som chcela vysvetlenie, tak ma odbil tym ze co ja si myslim, je tam strasne vela prace atd..tak fajn. pochopila som to. Mal ist len na 3 tyzdne..po 3 tyzdnoch mi oznamil, ze ostava este tyzden dlhsie, pretoze potrebuje lepsiu vyplat. ze vraj "ide zima, potrebuje zimne pneumatiky..." ok..zase som to pochopila..Po tyzdni v piatok, ked sme sa po mesiaci mali konecne vidiet sa mi HAJZEL zase neozval cely den, a vecer mi napisal spravu, ze "prepac, dnes uz nepridem, som unaveny po ceste a nechce sa mi"Ved v pohode, chudacik cesta bola unavna. Prisla sobota, zase cely den nic, v nedelu okolo 13:00 ma prezvonil. Ziadne vysvetlenie. Vrelo to vo mne. V nedelu vecer som vypila dva pohare cerveneho a pisem mu ja.A vieto co mi HAJZEL na to odpovedal? "su dusicky, rodinu som dlho nevidel, v utorok idem prec potrebujem si este nieco povybavovat,tesim sa na teba" Tak super, tesila som sa ze ho v pondelok konecne uvidim..a hadajte moji mily co sa stalo? HAJZEL si nedal tu namahu prist ani v pondelok, ziadne vysvetlenie, mobil ani len nepípol!!! Dnes je utorok, predpokladam, ze uz sedi spokojne v aute a je na ceste do BLAVY. Zazila som uz cokolvek, no toto je vrchol!! Nechapem, ako moze byt niekto taky egoista a klamar. A viete čo je na tom najhoršie? že ma to trápi a neviem ci stale mam na hlave tie ruzove okuliare, ale chcem HAJZLA aj napriek vsetkemu vidiet! zeny ,muzi poradte, co robit???
Muži? Hajzli! ved si prečítajte..
bukekela akoby som čítala seba ... nemáme toho istého ??? .. teraz sa mu neozývaj ty . nedvíhaj mu pár dní telefon nech nevie čo sa deje a ked ti aj po troch - štyroch dňoch zavolá tak mu povedz ako to chceš ty a čo ti vadí a ked nezaberie tak sa na neho vykašli lebo máš na lepšieho ... ! držím palce ..
Bukukela,po prvom prečítaní,cítim,že Ty ideš za ním ale on za Tebou nie.Zvierata sa chovajú normalnejšie ako ľudia. Pre lásku je lepšie,keď muž o ňu bojuje,váži si ju,nevnucuj sa mu !!!
ja si myslim ze ta "uz" nechce a nevie ako ti to povedat.......preto tie vyhovorky
Ja som dievca z Oravy a uz to bude 5 rokov co som v BA... A ak Vam mam pravdu povedat, u nas na "dedine" ovela castejsie vidim, ako si ludia, hlavne mladi, potrpia na znackove oblecenie a pod. Kedze je tam menej ludi, ktori sa castejsie stretavaju, je tam vacsia sanca, ze na teba budu ukazovat prstom. Asi aj preto je mi v BA lepsie. Konecne mozem byt sama sebou bez toho, aby som za chrbtom pocuvala, ty si taka, ty si onaka.
A s prepacenim yebnuti ludia su vsade. Ci je to na vychode, na zapade, alebo na severe, ci je to na dedine alebo v meste... Zial, do televizie zvacsa davaju len to, co sa deje vo vacsich mestach, a pritom nikto nevie, ako to na "dedinach" je naozaj :)
Ale to je asi len vec nazoru.
no iba jeden názor: východniar v BA je iba chlap ktorý hľadá ženu iba na sex na nič viac............takže podľa toho čo som sa dočítala ťa očividne iba vodí za nos a tu v BA ich má ďalších desať
xyxyz...no no SK je krasna zem...ona za to nemoze...ze existuju politici a ina haved...:))))
lost....:))))pekne napisane..davam ti za pravdu...cmuk
bratiska
V BA si ludia dovoluju viac ako na vychode...
Viem to zhodnotit na vzorke asi 200 ludi co poznam...
Ale samozrejme je to extremne individualne a vela veci to skresluje, ako napriklad - staci mat smolu na 50 ludi a z toho si stale nemozem (nemal by som) utvorit si mienku na mesto atd..
Ale v Ba vidavam ludi co si potrpia na znacke (boty, saty, cokolvek) a na dedinach im to je povacsine jedno, I KED, aj na dedinach su totalne skazeny ludia (pocul som od ludi co tam vyrastali a maju svoj vek na to aby vedeli zhodnotit).
Cize mozno je to len takto:
Vo velkomeste je kazdy len "taky" a nema s tym problem si to priznat, lebo zapadne do davu a v dedine je taktiez kazdy len "taky" ale poriadne to skovava, aby nevycnieval v tak malom dave ako je dedina...
Pretoze zaroven som videl aj dedincanov co su dooost namysleny...
cize je to naozaj asi globalne :)
ale ktovie ako je to v zahranici..
cele slovensko je jedna velka diera...fuj rychlo prec oditialto