Ake mate skusenosti s liečitelom Moskalom z Ke?
Liečitel Moskal
nejde o dátum kedy zomrel, je škoda že zomrel, bol to veľmi dobrý človek,ale môžeš sa zúčastniť pohrebu v piatok o 14:00 v Lorinčíku. V piatok bude určite 15.05.2015
To nevieš ani kedy zomrel? Na jednej téme napíšeš 08. mája, na druhej 09. mája. Troška divné, nie?
pán Moskaľ nás navždy opustil 08.05.2015
super od vás zobral len 10 eur Nás bolo viac a zobral od každého 50EUR a pár minút tam každý bol .. naozaj nič moc ..
Takze ti pomohol a pomoc trvala len dva dni? A s cim si bola ?
10 eur sice naozaj nie je vela ale treba si vsimnut aj ako dlho u neho sedis a kolko ludi za den obsluzi. lebo celkovy denny zarobok moze byt aj niekolko stoviek.
u mna nehra rolu cena ale to, ze je plna cakaren ludi. k takemu uz nikdy nepojdem, lebo ludi skor presvedci nizka cena a myslia si, ze ved aspon vyskusam, 10 eur ma nezabije.
na mna urobi ovela lepsi dojem taky ktory ma objedna presne a vtedy idem aj dovnutra. a necakam vonku na lavicke s desiatimi dalsimi bohvie kolko. a ked idem dovnutra, som tam par minut. za to je desat eur uz privela. nastastie su aj taky liecitelia ktory s pacientom stravia vela casu a venuju sa mu kolko potrebuje.
a este ze odisla som od neho a nebolela ma hlava dva dni! no na to sa mozem vyprdnut aby mi bolo po zakroku dobre len dva dni. to akoze o dva dni tam musim ist znova? akurat ti dodal trocha energie, ale taky kratky ucinok nema ziadny zmysel. to nie je ziadne vyliecenie.
Boli ste niekto u liecitela Jozefa Moskala tento rok? Ake mate skusenosti a pomohol vam?
od pana Moskala som niečo očakávala,ale odišla som znechutená,ale aj vyčerpaná,bez nejakej energie,skôr ma obral o energiu,ani nepomohol svojimi radami,len ma uplne zneistil
k panu moskalovi ma nedostane nik,klienti na bežiacom páse,z jeho slov som sa nič nedozvedeala,klienti ako na bežiacom páse :-((