Liečitel Moskal

J111

Vám sa vidi desat eur vela? To snad nemyslite vazne. To ste az tak na tom zle? Niektori pytaju stovky eur a nie desat:D

elly

pysklavka ty si tapa prepac...ja som u neho bola, a ma prenajatu miesnost na mlynskej a je to vypisane na dverach, ja nevidim na tom vobec nic zle, ze pyta peniaze, ved tie priestory aj nieco stoja, okrem toho, bola som raz v minulosti u jednej tzv. liecitelky u ktorej sme platili ovela ovela viac, figu vedela a nic sa nesplnilo a bolo u nej prazdno, narozdiel od neho, kde bola cakaren napraskana, myslim si, ze 10 eur vobec nie je vela, u lekara zaplatis za lieky niekedy aj viac a aj tak ti nepomozu

Maximus

Skúste pána liečiteľa Jozefa Bukaia. Ordinuje po celom Slovensku. Som spokojný, dlhodobý klient a môžem len pochváliť, že mi pomohol a všetkým, ktorým som ho doporučil. Vidieť výsledky a má spokojných klientov. Taktiež je jedným z mála skutočných jasnovidcov na Slovensku, ktorí aj skutočne vidia a vedia. Povie vždy detailne, komplexne presne či už minulosť alebo budúcnosť. Kontakt:
0910175441 alebo jeho web:
jozefbukai.wordpress.com

pysklavka

bola som u neho a dajako ma nevyliečil....
očakavala som niečo viac za taku sumu čo som mu dala...
a vraj dobrovolny prispevok a napisal si sumu 10 Ečiek..!