Ake mate skusenosti s liečitelom Moskalom z Ke?
Liečitel Moskal
Ja som si dnes prelozil jedno kuzlo z anglictiny. Kuzla cize spells mozete najst cez google ako free magic spells.
:D:D:D To sa mi paci. Ale garantujes aj vysledok, ci len chces, aby bolo tvoje konto tucnejsie:D
Ja som liečitel Hetfild. Príďte ku mne, vyličím vás za 550 evra
Vám sa vidi desat eur vela? To snad nemyslite vazne. To ste az tak na tom zle? Niektori pytaju stovky eur a nie desat:D
pysklavka ty si tapa prepac...ja som u neho bola, a ma prenajatu miesnost na mlynskej a je to vypisane na dverach, ja nevidim na tom vobec nic zle, ze pyta peniaze, ved tie priestory aj nieco stoja, okrem toho, bola som raz v minulosti u jednej tzv. liecitelky u ktorej sme platili ovela ovela viac, figu vedela a nic sa nesplnilo a bolo u nej prazdno, narozdiel od neho, kde bola cakaren napraskana, myslim si, ze 10 eur vobec nie je vela, u lekara zaplatis za lieky niekedy aj viac a aj tak ti nepomozu
Skúste pána liečiteľa Jozefa Bukaia. Ordinuje po celom Slovensku. Som spokojný, dlhodobý klient a môžem len pochváliť, že mi pomohol a všetkým, ktorým som ho doporučil. Vidieť výsledky a má spokojných klientov. Taktiež je jedným z mála skutočných jasnovidcov na Slovensku, ktorí aj skutočne vidia a vedia. Povie vždy detailne, komplexne presne či už minulosť alebo budúcnosť. Kontakt:
0910175441 alebo jeho web:
jozefbukai.wordpress.com
bola som u neho a dajako ma nevyliečil....
očakavala som niečo viac za taku sumu čo som mu dala...
a vraj dobrovolny prispevok a napisal si sumu 10 Ečiek..!