Mam 26 rokov a som este stale panic,z dovodu ze stale cakam na tu pravu.Je to normalne?Co mam robit?
Som stale panic
veronika, no tak zas taky naivny nie som. este pred predohrou ma prezradilo moje spravanie, moja neistota a neiste pohyby. Po chvili sa na to opytala a ja som jej len prikyvol. Tak sa vyplasila a hotovo.
Suhlasim s Adulkou :)
myslím,že to pekne a určite lepšie čakať na tu pravú ako spať s hocijakou. váž si sám seba práve preto.
no a co ?tak si este panic...mne by to vobec nevadilo,keby bol moj priatel panic,tym ti chcem povedat, ze ak ta nejaka baba bude naozaj lubit tak jej to nemoze vadit
Myslim, ze podvedome kazda zena tuzi byt ta prva a jedina. Teda ak jej ide o trvaly a hodnotny vztah. Zalezi od hodnotoveho rebricka. U mna mas velke tlacene plus:)
Veronika a ostatni preco sa snazite tomu chalanovi nahovorit ze sa ma citit trapne ze je panic a ze sa radsej nema k tomu ani priznavat?Co je na tom zle?Myslim si ze sa nema zaco hanbit noaco ze ma uz 26 rokov?Je hadam lepsie ked dnes sexuju uz aj 14 rocne decka?Za to by sa mali hanbit a paradoxne prave oni sa nehanbia ale sa tym este chvalia.Ja by som chcela vediet ake skusenosti ma moj partner a keby mi klamal tak by ma to dost sklamalo takze nemyslim si ze mu dobre radite.
Ghn ja nechcem nijak urazit tvoju priatelku ale nebola to normalna reakcia.Kazdej normalna baba by to vzala uplne v pohode a tak ako sasanka pise tak by bola rada ze chalan ma charakter a radsej pockal akokeby siel do postele s hocijakou len aby uz nebol panic.Ist do postele s babou len aby uz nebol panic by bolo od neho ubohe a vobec nie chlapske a ja nevidim na tom nic trapne ked je chalan este panic.Mna to na mojom partnerovi velmi pritahovalo, ta jeho neskazenost.
kamo NIKDY to nehovor pred tym ako idete do postele caja sa zlakne predstavi si ze sa ani hybat nevies a vyje**a sa na teba hned!! viem ze to checs povedat ale radsej potom.. osobna skusenost.. raz som to nepovedal ze este som a uz bolo ;) a ked som to potom povedal tak sa nahnevala ze keby o tom vedela skvor tak by nic nebolo este chapes.. a ja by som este stale bol a uz je to trapne v takom veku aj ked som si tiez hovoril bajky ze cakam na tu pravu ale budme k sebe uprimny.. ved sa tym necvhcvalis doma a inde ze este si vsak... :)