Som stale panic

sasanka

lojo,mne by to vôbec nevadilo!takych ludi si vazim,co maju svoje zasady a nejdu s babou ktoru vlasnte nechcu len preto,aby uz panici neboli!ja by som bola happy,keby sa nasiel taky panic a bol by moj...az moj manzel.len vydrz,nedokazu to ocenit len čubky,ale baba,ktora ta bude mat naozaj rada,ta sa potesi aj tomu.ved to o tebe vela hovori! dufam len,ze vas takych este vela chodi po svete! moze byt aj starsi ako ty :-)

katika88

Tak ja tie baby nechapem ze preco ta hned odpisali.Ked mne moj priatel povedal ze je este panic ja som sa potesila.Tak urcite lepsie ako keby mal neviem kolko bab v posteli.Nahodou je to mile ked je chlapec neskuseny a vsetko je pre neho nove :-)

hehe

Je...neboj, ta ktorej sa bude pacit, ze si panic to s tebou skusi.
Ja som bol panic do 24. Potom sa s nahodnymi znamostami roztrhlo vrece...a v 28 som si nasiel priatelku, ktora je super! Mame sex skoro kazdy den. Takze neboj...ono to pride.

alika

tak to teda nechapem... ved to ani neskusili a hned sa na teba vykaslali? tak to teda nestali za to...nehnevaj sa, ale to co boli za baby?...keby ta naozaj lubili, tak to by ich vobec nemalo odradit....

kvetinac

no ja som na to doplatil. vsetko bolo fajn, az ked sa dozvedeli moje byvale ze som panic, tak vzali nohy na plecia

alika

niekedy to moze byt aj vyhoda, moj ex bol tiez panic...a nebol to problem, aspon som si ho "naucila" co a ako a sex bol potom skvely...

alika

tak to si svetla vynimka, a nie je na tom nic nenormalne, dufam, ze sa ti tu pravu podari najst a ona to bude dokazat ocenit...