priatelova ex otravuje aj po 3 rokoch po rozchode

Príspevok v téme: priatelova ex otravuje aj po 3 rokoch po rozchode
User_37597

nieze by ma to nejak strasne trapilo ale lezie mi to na nervy ze je vyse 3 roky od toho ako sa moj priatel rozisiel so svojou ex a ona si ani po troch rokoch neda povedat a stale mu vypisuje...mna skor zaujma ci aj vy mate taketo "zazitky" s ex lebo ja sa uz sem tam neviem udrzat a uz by som jej aj rada nakopala rit len som ju este nestretla :D

a mimochodom neobavam sa ze by ma priatel nechal kvoli nej...urciteee nie :)

............

Zrejme to tvojmu priatelovi vyhovuje, ze mu byvala priatelka stale vypisuje. Ak by mu to vadilo tak si predsa moze zmenit cislo mobilu, alebo byvalej razne povedat ze si nezela aby mu pisala. Inou pricinou moze byt fakt ze jeho byvala si este nenasla ziadnu novu znamost, t.j. nahradu za neho. Ale moze to byt aj tak ze trpi nejakou poruchou osobnostneho charakteru a nedokaze si uvedomit ze to nema robit. Normalny clovek si predsa uvedomi, ze je koniec a ze to nema zmysel. myslim ze je len na tvojom priatelovi ako to riesit, ale to by musel chciet a ty do jeho hlavy nevidis. Mozno chce a mozno aj nie.

User_37597

hh...no tak to je sila...ja take nechcem a vobec neuznavam take ze priatel pise s ex..a on to nerobi len ona je otravna ale 3 roky? co je moc to je moc

ggrp

bibisa, predstav si, ze poznam jednu trojicu v presne rovnakej situacii. Styri roky po rozchode si ti dvaja stale pisu. Problem je v tom, ze iniciativa vychadza z JEHO strany, a to ma s tou dalsou uz aj dieta..Jeho byvala sa mu ozyva viac.menej zo slusnosti.

User_37597

pocujte ak vam naozaj tato tema tak vadi tak sem nepiste..ja len dopredu pre tych kt sa maju chut vyburit.....a len tak mimochodom: to sem clovek musi ist automaticky s uplnou depkou aby sa mohol "postazovat"? to nemozem ani srandovat? sa preberte,ved toto forum neni pre uplne trosky! jednoducho som napisala co je vo veci a chcela som pocut ci mate tiez niekto podobne story... a nie ze priatel ma podvadza alebo priatel robi blbosti...a ak si myslite ze toto je blba tema tak sa pozrite po inych-uz som nasla aj temu kde zenska hlada staru hru na pc

sweater

Ved ja s tym ani nechcem nic spravit, chcem aby si s tym nieco urobila ty :-), nehovorim ze tato tvoja tema je zla, kludne si to ries ked ta to trapi, ale pride mi divne ze snad vo vsetkych ostatnych temach kde som na teba nadabil radis len hovadiny a robis si srandu, tak nwm to mas zabavku?

nathália09

no,ak by to bol môj prípad-tak ja by som priatelovi rázne povedala,nech s tým niečo urobí-lebo naozaj ako napísala na začiatku Shaula
,,bez vetra sa ani lístok mepohne"
Pritlač na priatela,Ved ked on vie,že ťa to trápi-je mu to akože jedno??

AdamKrt

bibisa:

to nebolo myslene na Teba, ze Ty to mas urobit. Ale ked Ta priatel miluje, tak da na Tvoje pocity a on na nu nakrici a on si vsetko urobi, ako som popisal...

User_37597

eerrn

nie nemusis sa bat ze ma ranis...ja viem ze on jej neodpisuje ani nic ine len ma sere ta trubka....fakt neviete nikto aky mame vztah ale jemu to je jedno skor ako by mu to vadilo...ona je pre neho uplne na hlavu...ona je uz minulost :)