priatelova ex otravuje aj po 3 rokoch po rozchode

Príspevok v téme: priatelova ex otravuje aj po 3 rokoch po rozchode
User_37597

nieze by ma to nejak strasne trapilo ale lezie mi to na nervy ze je vyse 3 roky od toho ako sa moj priatel rozisiel so svojou ex a ona si ani po troch rokoch neda povedat a stale mu vypisuje...mna skor zaujma ci aj vy mate taketo "zazitky" s ex lebo ja sa uz sem tam neviem udrzat a uz by som jej aj rada nakopala rit len som ju este nestretla :D

a mimochodom neobavam sa ze by ma priatel nechal kvoli nej...urciteee nie :)

User_37597

ShaulaThalit

neviem preco mam taky pocit ze ludia co odpisuju zacinaju byt nejak velmi neprijemny :D

on nic netaji to sa nebojim...mna len zaujma ci ma niekto nieco podobne a ako to riesil

ShaulaThalit

Aháá, tak ako povedal básnik, v tom je pes zakopaný, buď ti tvoj priateľ niečo tají, alebo ste obaja tak nenormálne sprostí, že by som túto tému hodila do kontajnera pre verejné odpady.

User_37597

19martin87

no vidim ze sa tu aj vacsie hovada ako krtek :D
no nepreferujem tento sposob volneho vecera ale aj keby tak ona neni moj typ vhladom na to ze je moc sucha a tupa a to nejde dokopy :D

User_37597

krtek :)

jasne to viem ale on skor nechce niak zakrocit lebo jej nechce "ublizit"...je to cudne ale po tom rozchode po roku aj pol sa nedivim na jeho strane ale na jej ano.

a dalej neznizim sa na jej uroven aby som jej zavolala a nakricala na nu skor ako som spominala by som ju trochu preplieskala :D

a nevyhovaraj sa na nahodne kliknutie lebo aj tvojej priatelke napisem :D

User_37597

sweater

taky ludia ako ty ma ani z daleka nemozu nasrat a ked ide o tvoje mudre rady tak si ich strc za klobuk...a ked sa ti tato tema nepaci tak co sem vobec pises?toto je slobodna zem a stranka a ked to nezrusi administrator tak ty s tym urobis velke prd!

User_37597

ShaulaThalit

nie nie nebyva blizko a to je jej jedine stastie inak by som ju uz davno nakopala :D
a co sa tyka fb ja som priatelovy povedala nech ju blokne ale on ze nechce by t zly lebo on ju nechal a ze to bolo krute a to ma stve ze ju tak setri :D

AdamKrt

bibisa:

vacsina sluzieb vratane emailov, podporuje rozne funkcie na blokovanie, filtrovanie, ci presmerovanie uzivatelov. Staci si nastavit filter, ked si Tvoj priatel nastavi, ze expriatelka@blazniva.com presneruj niekde do kosa, alebo na jej adresu. Tak isto v telefonoch sa da blokovat cislo, odosielatel. Tolko telefonov nebude mat, alebo ju to prestane bavit. Pripadne by som si zistil cislo jej priatela a presmeroval tu komunikaciu na neho... :-D

Tiez, ako sa zbavit zeny - nakricat na nu a nadat je poriadne sprosto, ze bude mensia, ako muska zlata. Od takeho hovada bude upalovat co najdalej...

Mimochodom, nesledujem Ta. Len som to nahodou rozklikol a ajhla, znama tvar... :-D

sweater

bibisa, sranda je sranda ale co je moc to je moc :-), pises tu dost kraviny myslim aj v kope inych tem, zakladatelia chcu seriozne poradit, ked nemas co dodat, tak zbytocne nepis...