Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám depresie a neviem sa ich zbaviť...

Príspevok v téme: Mám depresie a neviem sa ich zbaviť...
Nikuska.zak

Lekár mi nepomáha. tabletky brať nechcem. cítim sa hrozne. neviem co mam robit. trapim sa nad spomienkami a placem. su to malickosti ale aj tak ma trapia. chcela by som byt konecne vyrovnana. a naucit sa milovat samu seba. naucit sa zit tak akoja chcem... mávam ustkostlive stavy a to mám len 18. Mám pocit že som uplne sama. neviem co mam robit. neviete mi poradit ako sa sama z toho vyhrabem?

dancul81

mily dexter! Ja poznam PERSEN ale ten ma iba obsah valeriany!!!Nie je to cista valeriana!!!A ja som pisala o cistej!!Prosim ta nepis ked nevies je tu vela mudrych ako ty ale najprv si riadne precitaj o com je pisane.A pokial viem,tebe som nevenovala svoju odpoved.

dexter

dancul81,
tabletky ktore obsahuju valerianu dostat v lekarni - vola sa to PERSEN. ten som neskusal takze neviem posudit.

dancul81

Ahoj.Co sa tyka Tvojho problemu mozem ti povedat,ze aj ja som mala problemy s depresiou.Pocitovala som strach a uzkost mala som zvlastne myslienky,myslela som si,ze ma nikto nechape.Ku lekarovi som sa bala ist mala som pocit,ze by som sa utvrdila,ze som niaky blazon a navyse lieky dany problem neriesia iba ta utlmia a skreslia pohlad na svet!Kazdy clovek na svete sa stretol s depresiou kazdy to nazyva inac! Rada:Najdolezitejsie pre teba je uvedom si kto som a preco som tu.neuzatvaraj sa do seba urcite sa chod poprechadzat von tam zarucene prides na ine myslienky!Este si mlada a zivot mas pred sebou!Zavolaj niekomu komu sa vyrozpravas kto ta pochopi.Vsetko je v hlave a v myslienkach a v nas samych!Daj si pohar vinka aj to je vseliek pokial to neprezenies.A este si mozes kupit caj od Herbexu na nervy ma velmi dobry osah bylinek.Velmi upokojivy cajik.Ak ak to vsetko bude malo skus si zohnat Tabletky s cistej valeriany!je to dost tazke zohnat!U nas To predava jeden pan vo vegetke ale inac iba cez internet!Je to na prirodnej baze cista bylinka a ma to neuveritelny ucinok.Zivot je krasny aj ked niekedy velmi tazky.A vekom sa meni aj pohlad na svet:-)Vela stastia a premyslaj o peknych veciach.Aj ja musim inac by som sa niekedy aj zblaznit mohla.pa

lilililili

Ahoj, poradím ti jednu vec, ktorá veľmi pomohla mne... v prvom rade som začala užívať vápnik+horčík+zinok - dôležitý je hlavne ten horčík, na kľudné nervy a tiež vitamíny skupiny B. A jeden kamoš mi dal knihu - Netrápte sa pre maličkosti, lebo všetko sú maličkosti. Keď som to začala čítať, tak som si myslela: čo som hlupák, že tu čítam také táraniny.. ale prekonala som sa a postupne som sa v tej knihe tak našla, a poskytla mi taký nadhľad, že ma to drží už pár rokov. A vždy ked sa znova zamotám do negatívnych myšlienok, prečítam si pár strán a hneď mi je lepšie...

uskatec

ahoj,
aj ja som si tym presla ked som mala 18. myslela som si, ze vsetci su stastni a spokojni, len mne nieco chyba a citila som sa sama ako taky prst. nejedla som na to absolutne nic, ale ucelovo som vyhladavala spolocnost. co najmenej byt sama. ja som isla s rodinou k starym rodicom, pohrala som sa so psom, stretka s kamaratmi aj ked som ich nemusela, ale proste nasilu. a ked uz nebolo s kym, sla som na prechadzku aj sama. to mi sice moc nepomohlo v depresii, ale ten vzduch a pohyb hej. da sa to zvladnut podla vlastnej skusenosti....

dexter

tiez som maval dlho depresie, uzkosti.
lieky som nikdy nebral po tom co som si o nich precital, takze suhlasim - lieky neber. nehovorim, ze som uplne proti nim, ale najprv treba skusit nieco prirodne.
najprv som skusal deprim /vytazok z lubovnika bodkovaneho, dostat to v lekarni/ ale je to slabe.
skus omega 3 mastne kyseliny (rybi olej) najlepsie od firmy Jamieson je totiz vela nekvalitnych doplnkov, k tomu pridaj vseobecne vitaminy B (z nich specialne B3 - Niacin), dolezite je aj Magnesium a doplnit by si to mohla potravinami bohatymi na tryptophan (na nete najdes info o tom ktore su to potraviny, hlavne vsak morcacie maso, banany) - to je latka ktora sa meni na serotonin.
Samozrejme necakaj, ze ti toto pomoze hned, vacsinou to nejaky ten tyzden trva.
good luck ;))