vztah,kedy ma vyznam byt s nim,som vobec zalubena?

Príspevok v téme: vztah,kedy ma vyznam byt s nim,som vobec zalubena?
urba

ahojte,mam jeden problem s ktorym si neviem rady,mozno mate viac skusenosti alebo ste nieco take zazili tak dufam ze mi niekto otvori oci a budem vediet aspon akym smerom ist...mam priatela,je uzasny z toho hladiska ako sa ku mne sprava a co vsetko pre mna robi a co vsetko mi toleruje coby iny uz nemal trpezlivost,neviem si predstavit lepsieho chlapca ,on by mi aj modre zneba z niesol,je priliz dobry ku mne a mozno je aj to problem...dost si knemu dovolujem v tom zmysle ze nemam problem mu povedat cokolvek ale hlavne viem byt dost hnusna,v poslednej dobe nejak prestavam citit mozno aj citim lasku ale mam ju niekde ukrytu a neviem ci je to v mojej povahe kedze ja nejak neprejavujem city alebo sa chili nas vztah ku koncu a nemam ho dlhsie trapit...da sa byt s clovekom ktory cloveku vyhovuje len mozno tam nieco chyba?ak chyba tak ako zistit v com je problem? dakujem

lalal56

Ja myslím didi že to je chyba, ak mu robíš stále len ty ústupky, mal by aj on a malo by to byť vzájomné, lebo on sa potom naozaj keď naučí že len ty mu budeš ustupovať...ak to s ním myslíš vážne a chceš si ho aj vziať...nielen ty by si mala obetovať ale aj on by mal a niektoré veci by ste mali mať spoločné myslím že nielen ty, povedz mu že tebe slová iba nič nehovoria že ty sa cítiš milovaná keď ti to dokáže aj skutkami. Ak si chceš ešte popísať dám ti môj mail nnstracov3@gmail.com, ale teraz asi za 15-20 minút pôjdem niekde potom poobede sa mi bude dať asi popísať.

didi25

Ze ma lubi mi hovori, myslim ze aj dost uprimne. Ale da sa slovam verit? Slova su len slova. A skutky? Ktore su tie uprimne? Komunikujeme spolu, teda aspon ja sa snazim on je typicky chlap. On rozprava len prenho podstatne veci. A hej naucila som ho ze mu upracem ked dojdem, navarim, ale co mam robit ked dojdem za nim do mesta v ktorom nikoho nepoznam a ani to mesto nepoznam a on je v robote? A najhorsie ze o tri mesiace by som sa za nim mala prestahovat. Ale mam to urobit kvoli cloveku o ktorom neviem ci ma lubi? Ja robim kvoli nemu strasne ustupky a on? On mi na to povie ze sa stara aby sme mali kde byvat a co jest, ale ja si platim vlastne ubytovanie aj sa sama zivim.

lalal56

didi 25 a odmietla si mu všetko po čom túžil, niečo také aby si nebol tebou istý? a A hovorí ti že ťa ľúbi? Asi si ho moc naučila že mu všetko spravíš navaríš a tak, je to vôbec vzájomne, mali by ste komunikovať o tom, komunikovali ste? komunikácia je dôležitá. Je medzi vami dôvera, možno aj to tam chýba, lebo to vsetko čo píšeš sem by si mala možno i jemu povedať. Vybudujte si dôveru.

didi25

Ano len ako to dosiahnut? Som z toho nestastna lebo viem ze po mne netuzi, je si mnou isty. A problem je ze ak ho teraz aj ignorujem chvilku tak vie ze to robim narocky. Uz nie je do mna zalubeny. A ja neviem ako dosiahnut aby sa zamiloval znova. Ja som blizenec, ja sa potrebujem tulit a maznat a byt stale s niekym. A to zabija.

lalal56

didi 25 ja zo skúsenosti viem, že môže byť že keď máš vzťah s chlapcom, že keď si dobrá nezaškodí byť niekedy aj tvrdšia, mužovi sa to myslím môže páčiť, ale možno ked sme také dobré povahy u nás to dosiahnu skôr vtedy keď nás nahnevajú. A ešte mužom sa páči keď sme ženskejšie, aby sme boli takými ženami a matkami v úlohe pre ktorú nás Boh stvoril a nechať sa dobíjať nedať chlapcovi hneď všetko čo chce je podľa mňa aj najlepšie keď chceme aby po nás vačšmi túžil.

didi25

Ahojte, ja mam zas opacny problem...som na chlapov asi prilis dobra. A skapina mi kvoli tomu uz druhy vztah, len problem je ze ja neviem byt odporna v zmysle "mam ta na haku, rob si co chces". Pre mna je vztah nieco posvatne a prvorade. Ja sa viem uzasne prisposobit a to je asi chyba, s predoslym priatelom sme byvali spolu, ja este chodim do skoly a popritom pracujem a napriek vtomu ze som kazdy den bola 11 hodin v skole a praci som este vecer cestou domov nakupila, navarila veceru, upratala oprala atd. a odmenou mi bolo ze moja polovicka sa venovala kadecomu inemu len nie mne, ani cez vikendy ani nikdy. A teraz popri skole a praci som takmer kazdy vikend cestovala za frajerom cez cele slovensko... pred mesiacom sme sa pohadali a rozisli, teraz cez vikend je na jednom seminari asi hodku cesty odomna a bol za mnou vo stvrtok uzmierili sme sa ale viac nedojde lebo nema vraj prachy... vlastne ma ma totalne na haku... je to asi ten najhorsi pocit na svete, vediet ze niekto koho lubite vas ma na haku.

Weva

Ahoj Urba,

ja som toto zazila i dva krat v zivote - teda ak sa to s Tvojou skusenostou da porovnat.

A v obidvoch pripadoch to boli uzasni chlapi a v obidvoch mi skratka nieco chybalo. Nevedela som to popisat, ale ani som nebola skutocne stastna a spokojna. Zakazdym to bolo tazke ukoncit (lebo "on je taky uzasny a chyba je vo mne" a "co ked sa to zlepsi").

Potom som stretla terazjsieho partnera a zrazu bolo vsetko jasne - zasnuby, svadba, deti... je to tiez podobny typ chlapa, rozkrajal by sa kvoli mne, na rukach ma nosi a dava najavo ze o mna bude bojovat. No napriek tomu moju lasku nestraca, nelubim ho menej, nezneuzivam to, snazim sa konat tak ist. Akosi pozna tu zazracnu hranicu a vie ako ma milovat a zaroven zostat v mojich ociach chlapom na ktoreho nedam nikdy dopustit.

Moja rada by bola rozist sa a hladat dalej. Podla mna laska ked je obojstranna nikdy nie je o tom, ze ten co lubi strati svoje caro.

Ale je to len moja skusenost. Drzim palce...

Noriak

Moja priatelka napriklad povedala pred casom ze jej chyba ze sa malo ...škriepime .. a ja som nerozumel co tym mysli .. Ked som sa pytal ci chce hadat povedala ze nie .... vie my to niekto vysvetlit s vas holiek co to vlastne znamena :) ? |Chyba jej ze sa malo hadame alebo co nemala by byt praveze rada ?