takze.....chcem vediet akos ada zistit správna váha.Lebo niektori mi vravia ze mam malu vahu na moju vysku ale ja si to enmyslim.
Správna váha
OAPRAVA: Pod 18,5 je to podvaha............
cim sa vlastne spomaluje metabolizmus? len nepravidelnym stravovanim? ci aj pri mensich davkach stravy?
jem pravidelne ale primerane davky ajtak dochadza k jeho spomaleniu?
Vypoctom BMI, cize tvojho hmotnostneho indexu, ktory ti vypocita kazdy dobry lekar.Pod 17,5BMI, je to podvaha.
no mam 170 cm
Zalezi to od toho, kolko merias... Skus mrknut napr. sem - www.volny.cz :)
Je moja vaha idealna? Mam 18 rokov a vazim 64 kil. Myslite, ze musim chudnut?
Madlenka, si naozaj smiesna, ak si robis srandu, fakt si ma pobavila ak to myslis vazne, prosim Ta chod sa liecit mas mentalnu poruchu...pri Tvojej vyske NIE SI TUČNÁ ALE CHYBA TI DOBRYCH 5 KIL aby si vobec nemdlela a nemala problem v buducnosti otehotniet....
ja som bola chuda a nemohla pribrat ako niektore z vas a pomohli mi B12, dnes sa dokonca daju volne kupit v lekarni vo forme tabliet, je to len vyzivovy doplnok, jest musite pnormalne tj.5krat denne a mne po B12 neuveritelne vzrastol apetit a pribrala som za dva tyzdne 5 kil...
drzte sa
ja vazim 40 a meriam 166 cm ...kazdy mi hovori ze som velmi chuda na svoju vysku....a vobec newiem pribrat ani ked si dam o 22:00 kolac abo nieco tukove....
BMI je somarina