Maly chlap (Neatraktivny chlap)

xy:)

mam 175 a zaujimaju ma iba vysoki, pretoze ak si dam opatky, tak by maly chlap vyzeral smiesne. ale priznavam, ze aj niektori nizsi maju nieco do seba.. ale u mna aby nepochodili

marica 876

Cup-cup, nehovorím, že muž musí byť vysoký, ale vyšší ako žena. Veď aj ten tvoj je vyšší od teba, nie? Aj keď len tie 3 cm.

cup-cup

marica 876 - ja som tiež mala vždy len vysokých a o vela vyšších odo mna. a vidiš, ten pravý /dúfam :)/ je len o 3cm vyšší odo mna :) takže....nikdy nehovor nikdy

cup-cup

čauko. no tak si malý a čo je na tom ? :) čo je malé, to je pekne, no nie? moje srdiečko tiež nemá dva metre. má 170 cm, ja 167 cm, takže sme si skoro rovnako, čo je uplne super. a pozerať "z výšky" ako si to nazval... vieš, každá nemá zrovna dva metre :DD

tak

kolko merias,...nie, nie je dolezite, vzajomna suhra oci, pohlady dotyky, objatia, ...ked si tu rozumiete, ...niet o com, ...

marica 876

Mne sa páčia a vždy sa mi páčili chlapci, alebo muži trochu vyšší odo mňa. Ja mám výšku 178, manžel 185 a pokiaľ sa pamätám, o nižšieho chlapca som ako dievča ani pohľadom nezavadila, mohol byť pekný a milý, nezaujímal ma, lebo som vedela, že nie je pre mňa a to bolo všetko. Do takého nízkeho chlapca by som sa nevedela ani zaľúbiť a určite by som sa hanbila s ním niekde ukázať. Už mám po 5O-ke a je to stále tak.

Preto by si si mal hľadať len dievča nižšie ako si ty, aby ste k sebe pasovali a ona nemala z toho komplexy.
Bahan, prepáč, ale chcel si poznať názory iných žien.

dasdas787978

Maly ludia su sikovny,lahsie naberaju na svalovej hmote a viac im svaly vydno...aj ked je to pravda...aj tak nastastie malych zien je dost.

luculienka

Podľa mňa nie je na tom nič neatraktívne. Nemôže byť každý dvojmetrový. Ja poznám viacero chalanov, ktorý majú výšku cca tých 160 cm a je to v pohode. (Mám 158 cm). :)

lienocka2808

Ja mam 171cm a nedavno sa vyskytol v mojom okoli chlap a moze mat tak 166-168cm proste je nizsi. Vzdy som mala predsudky, ze by som nemohla mat s nizsim chlapom nic, ale on to vsetko zbural. Nikdy sme spolu neprehovorili, ale ked ho vidim mam maly sviatok. Usmievam sa potom cely den, ten ocny kontakt je neskutocny a ta energia ktorou ma dokaze naplnit jedinym pohladom. Takze je to absolutne individualne, clovek musi mat tu energiu a potom nezalezi kolko ma cm. Samozrejme keby mal 140-150cm tak to uz nie.