Maly chlap (Neatraktivny chlap)

Slobodna

:) štatistika. Obidve pohlavia majú komplexy z veľkosti a pritom neopodstatnené. To čo sa niekomu nepáči, inému áno.

Tomas16

no ja mam 168 cm :D ked som bol mladsi tak mi kazde dievca vravelo, co je male to je zlate..., len ked prislo na to, ze by som chcel s niektorou chodit, tak vyhovorky, ze nechce vtah a tak, a potom o mesiac som ju videl ako s "chlapom" prechadza po meste... cize podla mna nizsi muzi maju menej sanci :D aspon v mojom pripade urcite... no ale slucky si pre to nehodim :D nech si trhnu nohou :D

perlorodka

Mne sa páči naopak názor mužov s menším vzrastom, že im nevadia vyššie ženy a nemajú komplexy z toho, keď kráčajú po ulici s vyššou ženou, zatiaľ čo väčšina vysokých žien má s tým problém a necítia sa vtedy vo svojej koži. Ja som na tom podobne, tiež preferujem mužov vyšších od seba (meriam 175 cm). Ale je veľa žien pod 160cm a tak majú práve tí menší muži dobrú možnosť výberu.

smii

Gerkan z Kobry 11 viac cm ako ty urcite nema a vo filme hra sexi policajta...

Dolezite je, aby si sa zbavil komplexov a nezakladal si cely zivot len na svojej vyske. Mozno nemas taky velky vyber kociek ako vysoki muzi, ale aj medzi nizkymi su mile baby.
Rovnako su na tom aj kocky nad 180cm, ktore takisto maju obmedzeny vyber partnerov, ale tiez sa medzi nimi da najst ten pravy...

wowo1

v pohode,, aj tom cruis ma o 5 cm viac.len nebud tucna:} chilkova versus Kraus,a ine dvojice.
ak ty sa mu lubis tak co ,,mas to jedno co poive okolie nie?