Z čoho to môže byť????Prejde to vôbec niekedy???

Príspevok v téme: Z čoho to môže byť????Prejde to vôbec niekedy???
mijka

Dobrý deň!
Prosím poradte mi, ak ste mali alebo máte podobné skúsenosti!!
4 mesiac mám NEUSTALE závraty...absolvovala som všetky vyš., EEG-negat., MGrezonancia mozgu-negat...oči tiež ok.Mám tiež bolesti krčnej chrbtice ale nič vážne, rehab. mám za sebou..ako tak pomohla ale závraty neustúpili.
Už som zúfalá, neviem, čo to môže byť, z čoho to môže byť...a či to vôbec niekedy prejde...Je to hrozné...nevládzem, točí sa mi hlava, a cítim ju ťažkú a mám pocit že ma nesie kade-tade.
Ja si neviem takto život predstaviť, ved to je nemožné, je to hrozní pocit.
Oční lekár mi tiež povedal že je všetko ok, akurát menej slz, kus suchšie oči...ale práveže mna štípu oči aj slzia a to najmä ked som vonka..a ani nevidím dobre.
Prosím poradte som velmi zúfalá, už naozaj neviem,či to niekedy prejde...je to hrozné ked máte neustále závraty.
Co mi môže byť???možno krčná chrbtica,ale dá sa to vôbec niekedy do poriadku??prejdu niekedy tie závraty???ako keby som bola stále pripitá...:((

mijka

Má ešte niekto podobné problémy???Co by som mohla ešte skúsiť??
Ak áno, prosim napiste , už som veľmi zúfalá,celý den len plačem, skladá ma to aj psychicky.
Mám pocit, že sa z toho už nikdy nedostanem..a už rozmyšlam aj nad tým najhorším aj ked som mala všetky vyš. negat.-ale nevedia čo mi je, nevedia mi pomôcť.
Som na to sama už nevládzem.

mijka

verim Ti, určite je to velmi dobré, ale ja som rada, že tu u nás aspon pilatesa môžem cvičiť.byvam v malom meste takže nemám veľmi na výber.
ja beriem coaxil, ale to aj kvôli tomu, že som bola v zahr. a tažko som to znášala, potrebujem sa dať do kopy. priateľ ten sa vrátil, no ja som musela ostať doma, nie je to najlahšie ani bez neho.
inak je už oveľa lepšie, ešte keby ma tá chrbtica netrápila, bolo by fajn.

brunuska

no ked som mala ja problemi s krcnou predpisala mi aj xanax ale nikdy som ho do ust nevlozila-ale viem preco mi ho predpisala- su to tazke stavy! velmi narusaju psychiku. vies joga je nielen fajn- pre fyzicno ale nabija ta energiou- pozitivnou.

mijka

ano, vidiš, ako aj sama hovoríš...lahko sa hovorí...ale ked je človek taký citlivý a bojazlivý ako ja,veľmi ťažko sa to dodržiava...myslím tým myslieť pozitívne.
ja som tiež dosť v prdeli z toho,nikdy som ešte nemala niečo takéto, a ani nepoznám nikoho kto by to mal a dostal sa z toho.
Takže ja už aj AD papám:((

mijka

včera som bola prvý krát, cvičiť pilatesa, veľmi sa mi to páčilo, a citila som sa ozaj dobre, len tie závrate.
budem tam chodiť aj nadalej, síce najbližšie o 2 týžd.,inštruktorka bude na dovolenke, ale doma cvičím cviky z rehab., niekedy to možno aj prehánam.

brunuska

ano tieto problemy som ja mala dva roky od nastupenia do prace- sed. zamestnanie- vsade mi hovorili to iste- krcna chrbtica - riadne ma s tym stvali- lieky som uzivat nechcela- lebo som po nich bola ospala- takze vazne len cvicenie. nie neni to nic vazne- len pekne cvic!!! a ziadne taketo pesimisticke reci- aj ked si spominam na to obdobie ako som ja bola z toho psych. v prdeli! prejde to urcite!!!!

mijka

nemalo by to byť nič vážne, výsledky mám negat., ale aj tak, mám strach lebo to trvá už dosť dlho, a nikto mi s istotou nevedel povedať čo to je,vlastne lekári hovoria, nič vážne, "len" krč. chrbtica.
ja si už aj namyšlam, hlavne ked mi je horšie..tak ako aj dnes.

brunuska

vela stastia a daj vediet ako pokracujes- napr. mne sa velmi osvedcila joga aj ked tvrdia ze pri problemoch s chrbticou sa cvicit nema. hlavne nezufaj!!! ked mas istotu ze to neni nic vazne- da sa to upravit cvicenim!

brunuska

ja som tieto stavy vdaka svojmu zamestnaniu a vdaka mnozstvu prace- som tieto stavy neskutocne dlho podcenovala az moje telo povedalo stop a natiahla som sa na sluzobke v ba- podotykam bola som tam uplne sama- to ma vydesilo a prinutilo ist k dr. pochodila vysetrenia-keby nebyt tych zavratov aj sa na to vykaslem! cvicit cvicit- stale tyzden velmi kratko!!! napr. sedim tu cca hodinku a uz citim stuhlost a bolest- uz aj sa natahujem ako macka- vystieram.
na krcnu sa mi osvedcili tieto dva cviky ktore okrem ineho cvicim stale aspon kazdu hodinku! a rano hned po prebudeni-ponatahovat chrbat a tiez tieto cviky
1/ vystraty chrbat rukou okolo hlavy si chyt ucho- teda poloz ruku a tlac k ramenu ako vladzes-co najviac vydrz- rataj aspon do 20 to iste na druhu stranu.
2/ prsty preplet a chyt sa za siju a tlac hlavu a bradu na hrud- vydrz tiez rataj cca do 20.
budem ti drzkat palceky- treba vazne cvicit a dodrziavat a este pi zeleny cajik-skus taky original nie v sackoch.