Schudnem po vysadeni HAK?

simik5

Ja som brala HAK 6rokov a posledný rok som pribrala 5kíl. Po vysadení som najprv schudla necelé 2 kilá, ale tie sa mi zasa vrátili. Takže či s HAK alebo bez nej mám stále rovnakú váhu.

laylaa :)

Ahojte prosim vas beriem HAK dienorette mesiac ale citim sa stoho strastne nafuknuta, za ten mesiac som pdibrala 2 kg a chcem sa spitat ak HAK vysadim schudnem spat tie dve kila pretoze som nizka a je to dost vidiet ak stym mate skusenosti budem rada ak mi poviere ci po vysadeni schudnem dakujem

TinaM

Pokial si nepribrala z hak predtym, teraz to nebude z toho. Jedine ze by sa ti nejako velmi zmenili hormony, skus ist k lekarke, nech ti spravi vysetrenie. Moje skusenosti su take, ze ked som zacala brat hak, tak som za mesiac pribrala 3 kg. Po vysadeni som ich za 3 tyzdne zhodila.

Nadena

AHojte baby, ja už beriem HAK 5 rokov, a predtým som vôbec nepribrala. Teraz presne je tomu rok čo som začala priberať, mala som krásnych 50 kg, a teraz mám 60 kg čiže behom roka som pribrala 10 kg. Aj ja rozmýšľam nad tým že vysadím HAK. MYslíte že som pribrala z nej? aj ked 4 roky som ju užívala , pribrala som možno 2 kg, ( ale vedela som ich vždy v pohode schudnúť) a teraz behom roka 10 kg. Može to byť aj z nej? žeby predtým som tak nepriberala a teraz behom roka zrazu áno? Prosím poradte mi :)

Džuli

Ahojte.Ja som jedla HAK,len 4 mesiace a pribrala som 5kg.Gynekolog mi ju zmenil,lebo to bolo dost.Pritom sa neprejedam.Dal mi dalsiu a po tej som pribrala 7kg.Užívam ju ani nie 4mesice.Už som zúfala,lebo predtým som mala peknu postavu a teraz nie a nie schudnut.HAK by som najradsej ani nejedla,len mam menstruacne problemy,kvoli ktorým,ju uzívam.Myslíte,ze ked by som ju prestala jest,schudnem??

lioness_01

ako, ja od vysadenia vážim o dve kilá viac ako pred vysadením :D takže neviem... a to sa ani nejak neprežieram... ale kašlem na to :D

User_37597

lioness...:) no ja si myslim ze u kazdeho to je rozne.ale urcite ma vela na svedomi aj "laska".zena je stastna,zalubena,a tak pekne krasne vecer vybrakuje chladnicku :D...ako hovorim ja som pribrala 10 kg co je myslim ze viac nez dost...a je to hlavne kvoli zadrzanej vode v tele...hovorim len co si myslim a to na zaklade skusenosti od inych bab :)