Zabudol?

Príspevok v téme: Zabudol?
akitako

Ahoj,
sme s priatelom spolu vyse 2 rokov. vzdy bol pozorny a nikdy na nic nezabudol. Teraz sa mu raz stalo, ze mi mal zavolat a on sa neozval, ked som mu prezvonila ja asi 3 krat, tak sa konecne ozval, ze vybavoval nejake veci a ked som mu pripomenula, ze mi mal zavolat a mali sme sa na niecom dohodnut, tak povedal, ze zabudol. Uplne mi to vyrazilo dych a neviem to preddychat. Ospravedlnoval sa, ale som z toho velmi sklamana. Ako sa mam nad to povzniest?

bambi25

ahoj:)ja viem ze by sme nemali velmi davat na rady v casopisoch ale tento clanok bol super,boloo tam presne pisane o tomto ze preco sa neozve.ze my si uz namyslame tie najhorsie scenare,ze nas podvadza,nema rad a pritom je to naozaj vacsinou tak ze zabudol,nic viac nic menej a hovorim z vlastnej skusenosti ze v tom nic viac nie je,proste mu do toho nieco prislo,zakukal sa v telke do filmu a zaspal,nemozes sa upinat na to ze musi zavolat.a hlavne mu nerobit scenky ze preco,ale tesit sa ked sa ozve:))

doubledog

je to pekna ukazka toho, co si vsetko muzi so zenami musia vytrpiet.

autorka v tomto neni nijak vynimocna, v nejakej podobe toto iste robi skoro kazda zena.

AdamKrt

Neviem, ci ma clovek vobec uverit, ze dospela 30 rocna zena ma taketo spravanie. Alebo je to len nejaky pubertak, co chce vyprovokovat nejaku diskusiu a zosmiesnit zeny.

akitako:

evidentne mas problem v hlave, alebo nieco s hormonami. Mozno porucha stitnej zlazy. Ak beries nahodou hormonalnu antikoncepciu, tak si daj predpisat inu...

lulu22

ooooooooh..mať tvoj "problém".. sú aj horšie veci na svete..

mne sa raz stalo, že mi priateľ sľúbil ráno odvoz do práce a zabudol na mňa :D no ale tak pospal si, svet sa nezboril:)) a nepísala som to na forum ako tému dňa :))

jajka001 súhlas :D

jajka001_

ked si vezmem tvoj psychicky stav, ze AKO SI DOVOLIL NA MNA ZABUDNUT, NA MNA?? ó bohyňa :DD boze, naozaj mas 30? nerobis si srandu? mala si doteraz nejake vztahy a ak hej, tvoj ex musel byt uplny chudacik a nasla si si podobneho co ti toleruje taketo spravanie? ale to ma zato ze vzdy bol pozorny a nikdy na nic nezabudol. si horsia ako rozmaznane decko. lebo nie si decko.
viem som hnusna ale ty si urcite robis prdel :))

Lemurik

Woooow... akoze pre takuto blbost sa trapis? Ludia zabudaju, zmier sa s tym. a myslim ze vobec nejde o to ze "zabudol na zenu ktoru miluje", to by vyzeralo uplne inak... proste zabudol na to ze ma rano vybavit telefonat. Ked si predstavim co vsetko uz mne vysumelo z hlavy - a hlavne v rannych hodinach po zobudeni... Nahodou aj vcera som sa rozlucila s priatelom a kedze manemohol odprevadit az domov tak som mu musela slubit ze hned ako pridem tak ho prezvonim ze som dosla v pohode a ze sa mi nic nestalo a dosla som domov a este som len otvorila dvere a uz na mna vybehla mama ze potrebuje aby som spravila hento a tamto a to ze mam priatela prezvonit ma ani nenapadlo az dokym mi on nezavolal o pol hodinu neskor ze ci som v pohode ze uz som davno mala byt doma a neprezvonila som ho a on sa bal... A ty tomu teraz mozno neuveris ale napriek tomu ze som ho prezvonit zabudla vobec som ho za tu chvilu neprestala milovat.