Ahoj,
sme s priatelom spolu vyse 2 rokov. vzdy bol pozorny a nikdy na nic nezabudol. Teraz sa mu raz stalo, ze mi mal zavolat a on sa neozval, ked som mu prezvonila ja asi 3 krat, tak sa konecne ozval, ze vybavoval nejake veci a ked som mu pripomenula, ze mi mal zavolat a mali sme sa na niecom dohodnut, tak povedal, ze zabudol. Uplne mi to vyrazilo dych a neviem to preddychat. Ospravedlnoval sa, ale som z toho velmi sklamana. Ako sa mam nad to povzniest?
Zabudol?
OMG, ved su to prkotiny, toto ta vedelo rozhodit? a co bude, ked budete riesit vaznejsie veci? nic v zlom ale ja kebyze takto stresujem popti ostatnych veciach co mame tak ma posle kadelahsie s odovodnenim, ze nepotrebuje nejaku nervacku a nesebestacnu zensku.....tebe sa nikdy nestalo ze si zabudla? mne milionkrat.
ale jezis, ved taku stihacku 30rocnu nechce ziaden muz,a by nebola prekvapena, ak jej po dalisch 2rokoch nezavolal vobec
akitako
a čo ak pre teba chystá nejaké prekvapenie???
neviem kolko má rokov,ale možno je citlivá,
možno ho velmi ľúbi a je nanho velmi naviazaná.
To neznamená,že nepotrebuje radu.
Nikto nevie,čo prežila,či zažila materinskú lásku.
A každý sme nejaký.
nathalia,no ano, je to dost mozne, ved ma sotva po tridsiatke - aj taki su,no :)
nemusíte jej hned nadávať-možno je to jej prvý chlapec.
Ešte nemá skúsenosti.
Zabudli ste ako to začínalo u vás prvýx???
odpusti mu,ak ho ľúbiš.
Aj tebe sa to može stať.
chudak chlapec...a ty si nikdy na nic nezabudla???niektori ludia maju aj ine starosti ako trcat na telefone
jezis maria jeb na to ked nezavolal a co teraz sa ti zruti svet, neblazni holka, netreba sa takto navazovat lebo clovek je kvoli takymto drobnostiam potom cely v strese, to poznam ja som tiez bola volakedy taka, a teraz nezavola?? tak nech a čo :D tak asi mal volaco na praci teraz preboha po dvoch rokoch sa s nim hadam nechces kvoli tomu rozist ze ti nezavolal nebud naivka preboha ved sme zeny
hysterka sprostá!!!!