Ahoj,
sme s priatelom spolu vyse 2 rokov. vzdy bol pozorny a nikdy na nic nezabudol. Teraz sa mu raz stalo, ze mi mal zavolat a on sa neozval, ked som mu prezvonila ja asi 3 krat, tak sa konecne ozval, ze vybavoval nejake veci a ked som mu pripomenula, ze mi mal zavolat a mali sme sa na niecom dohodnut, tak povedal, ze zabudol. Uplne mi to vyrazilo dych a neviem to preddychat. Ospravedlnoval sa, ale som z toho velmi sklamana. Ako sa mam nad to povzniest?
Zabudol?
slobodna, ok :-).
Nadej umiera posledna.
2 roky su dost dlha doba, ale keby moja priatelka na mna vystartovala s takouto debilinou, ze je urazena tak by som sa urazil ja, ze som si skor nevsimol a toleroval tak dlho mat po boku taku uzkoprsu, sebecku a hlupu p.cu :-)
Netráp sa nad tým. Nabudúce mu nezavolaj, alebo nezdvihni ty. Ale je dobre že ta to trápi. Aspon si uvedomuješ že sa deje čosi čo treba riešit. Neboj sa nie je to žiadna hystéria. Je to úplne v poriadku. Aj ja to cítim podobne ako ty. Ukaž mu že ti to je jedno a uvidíš aký bude v strehu.
ivana45 ešte nič nie je stratené :)
Naahodou, vazeni, nenavazajte sa do Akitako. Ved len chcela vediet nazor "verejnosti". Mohla kludne hystericky na toho svojho vybehnut, parkrat to zopakovat a potom tu vyplakavat, ze ju nechal.
No neverím Adamkrt že by ti nezačalo vadiť, keby si si bez jej vedomia nemohol ani uprdnúť. Mne osobne to vadí a som žena ak ma niekto kontroluje a musím sa niekomu hlásiť.
taaako:
na druhu stranu, su aj horsie stihacky a zeny co maju aj horsie obavy. Keby toto mne priatelke vycitala, tak sa nad tym ani nepozastavujem. Poviemsi len - zeny... :) A neboj sa, i take si najdu priatelov.
akože dobré dávate :D nathália, ak je citlivá, tak sem ani nemala písať :D ale fakt, naivita po tridsiatke? By sme sa každá jedna zbláznili, alebo vešali, keby sme mali riešiť takéto veci...
HK00: hahahahhaaaahaha, maas recht :D
Nathalia09: to s tým prekvaením bolo od teba ale vazne naivne take jej ani netrep bude sa chúda tesit a potom zisti ze si volakde pripil s kamosmi :DDDDDDD