Ako ste schudli 25 kg

GOING

Zo 108kg na 80 kg stravovaním sa podľa krvnej skupiny A,
za obdobie 6 mesiacov bez cvičenia.
Úbytok za prvé dva mesiace bol iba 8 kg, potom to išlo rýchlejšie.

JulkaBA

Boze... tie pravidla, ze nejedz po 6 vecer a otazky kedy si naposledy vecer jedla su mimo... ide o celkovy kaloricky prijem vs vydaj, vobec v tom cas nezohrava ulohu aku mu niekto pripisuje. Ja radim babam ak sa nevyznaju v zakladoch, pozriet www.prodietix.sk, skusist nieco od nich a pomaly nabiehat na zdravu stravu s nimi. Schudnete za 1-2 mesiace uplne krasne, namotivuje vas to a uz sa toho stylu nezbavite :) Ale chodte do akcie a nerozmyslajte nad casmi a podobnymi nezmyslami...

bazalka

Tá pravidelnosť je asi najdôležitejšia. Tiež mi to trvalo, kým si moje telo na to zvyklo. Ale vždy si nájdem čas, aby som niečo zjedla, keď treba. Cez týždeň jedávam naposledy okolo 17,15 hod., potom už nie. A ani nie som hladná. Cez víkend jem kľudne aj o 21,00 hod. Ale vtedy idem aj neskôr spať, tak aj preto.

katussska24

takže stále platí to, že pravidelne, každé tri hodiny jesť? to bude ťažké..:/a večer si kedy naposledy jedávala?

bazalka

Práveže spočiatku som an moc necvičila, cvičím možno poseldné dva roky: trikrát do týždňa orbitrac a každý deň také posliňovacie cviky na brucho a nohy. Večer som už moc nejedávala, keď tak, tak len zeleninu. Teraz mám taký režim, že cez týždeň si dávam pozor na to, čo zjem a večer už nejedávam vôbec (tak som si zvykla, no cez víkendy si doprajem hocičo aj večer.

bazalka

Ja som schudla 23 kg asi za rok. Začala som jedávať pravidelne každé tri hodiny a omnoho menšie porice. Predtým som bola naučená jesť len tak trikrát za deň a veľa. Teraz oveľa častejšie ale menej. Spočiatku, kým si moje telo navyklo na ptento režim, tak som bola dosť hladná, ale teraz je to už úplne v pohode. A tiež som obmedzila sladké na minimum. Teraz si tiež dávam pozor, čo zjem ale už som si na takýto režim úplne zvykla. Váhu si držím už cca 5 rkov. Držím palce.