Som v udržiavacej fáze (mám 48kg schudla som 12kg. Čo si myslíte o krupicovej kaši na večeru? Na jednu porciu je to len nejako 170kcal+ posyp troška škorice...Na prvý pohľad sa môže zdať že krupica je absolútne nevhodná..ale z hľadiska kcal ani nie..či?!
Večera
A moj dnešny jedalnicek??
r- cereálie s mliekom
svačina- mandarinky 2 a jablko
obed- brokolica a varene zemiaky
a chystam sa dat si este jogurt a mozno nejake susene jablcka uvidim:)
inak ak sa váš môžem spýtať čo si myslíte o vitariánstve?
:) neviem možno victoria secret :D tak ale ona sa zdravo stravuje a veľa cvičí... ale vyzerá dobre už je tehotná , ale určite sa vráti rýchlo do formy ved modelky :D
v tom druhom videu by ma vazne zaujimalo co to mala za podprsenku, lebo taky push-up efekt som este nevidela:) v tych plavkach nemala nic a zrazu potom:O Ale postavu ma peknu, zeby ta joga tak ucinkovala?
inak aký bude zajtra váš jedálniček? :)
www.youtube.com tu je dobr vidieť jej postava takže to stravovanie za to stojí ale inak je veľmi pekná :) jej manžel je Orlando Bloom tak možno ju aj poznáte
baby skúste jogu snažte sa a hlavne sa zameriavajte na výživu skúste aj smoothie príjemne zasýti a chutí fantasticky vacsina chorob je zo zlej zivotospravy na kore je písané o modelke mirande kerr , ktorá je štíhla a takto sa stravuje len dosť to draho výjde tie zdravé veci ona má 56kg na 175cm ale vyzerá aj štíhlejšia práve ona cvičí veľmi intezívne jogu
A este som chcela dodat ze moja povodna vaha bola 70 kil . Potom som schudla na 58, pred maturitou 65! a teraz tak 62-63.. ://
Ale záávidim ti tu tvoju váhu :) No hej nie som moc ze tučná ale necitim sa dobre. Chcela by som tak 5 kil dole a bola by som spokojnáá.. Ja napr. kavu nesladim len trocha mlieka polotucneho, pecivo len celozrnne, jablká na dennom poriadku:D ,zeleny caj... Veecer uz moc nejedávam. Ale obcas mam problem so sladkým .. :/ to je moj kamen urazu :) A mozno aj preto som za pol roka chodenia na zumbu schudla asi tak kilo mozno dve.. :/
Maso som nikdy nejako nepotrebovala k zivotu..ale ten cukor to uz je horsie..aj ked ho teraz obmedzujem ale vzdat sa ho nedokazem:/