Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Večera

alchamilka

druhý deň

napr.

raňajky: Vločky s hroznom
Na polovice prekrojte 100 gramov bobuliek hrozna, ak sú menšie, nechajte ich v celku. Pridajte tri lyžice viaczrnných vločiek, 1,5 dl nízkotučného acidofilného mlieka, pár kvapiek citrónovej šťavy a lyžičku medu.

Obed: dusený kaleráb
Dva stredne veľké kaleráby očistite a nakrájajte na asi polcentimetrové kolieska, potom na prúžky. Na lyžičke oleja osmažte kúsok nakrájaného póru, pridajte kaleráb, krátko orestujte, jemne zaprášte mletou červenou paprikou a ihneď podlejte 1 dl vody. Osoľte a za občasného miešania duste asi 10 minút, podľa potreby dolejte vodu. Kaleráb by mal ostať trochu chrumkavý. Na tanieri ozdobte lyžicou 10-percentnej kyslej smotany a podávajte s jedným vajíčkom uvareným natvrdo alebo so zemiakom uvareným v šupke.

Večera: nejaký rybka alebo chleba s avokadovou pomazankou je to veľmi zdravé nebojte v avokade je zdravý tuk

alchamilka

skúste aj takýto jedalníček:
raňajky: Dve lyžice nízkotučného tvarohu s jedným nastrúhaným jablkom, lyžicou ovsených vločiek a lyžičkou medu.

OBED: pečená zelenina, napríklad mrkva, cvikla a cibuľa s dresingom z nízkotučného bieleho jogurtu a byliniek

Večera:
Plnená paprika
Uvarte 30 gramov malých celozrnných cestovín, zmiešajte s 30 gramami nakrájanej chudej šunky, s trochou nasekanej mladej cibuľky a pažítky, pridajte 100 gramov tvarohu a jedno rozšľahané vajíčko. Jednu väčšiu papriku prekrojte na polovice, vydlabte jadrovník, naplňte rovnomerne zmesou a zapekajte prikryté, podliate troškou zeleninového vývaru 10 až 15 minút. večera

Zeleninový tanier
Nakrájajte si ľubovoľnú čerstvú zeleninu, napríklad jednu uhorku, paradajku a mrkvu. Jeden nízkotučný biely jogurt zmiešajte s lyžicou cottage cheese bez príchuti a rozdeľte na polovice. Prvú zmiešajte s ľubovoľnými nasekanými čerstvými bylinkami, druhú s trochou horčice a so štipkou mletých čili papričiek. Jemne osoľte a jedzte so zeleninou.

(medzi tým ak jete 5krát denne ovocie prípadne acidko)

lenka54

len ja si pripadam len vysokáá....No dobree tak mozno aj pekná ked sa hodinu a pol pripravujem von :D Ale stihla... nie...

alchamilka

lenka54: no praveže ty máš vyšku super ved to je najlepšie vysoká štíhla pekná... a sú aj omnoho vyššíí než ty :)

lenka54

nechci mat 172 neni to moc dobréé... Das si vyssie opatky a frajer frfle ze si vyssia :D prilis velká vyska :D Noo ved to aj ja som tak zhodila zo 70 na tych 58 co som tu uz niekde spominala ale obcas som to nejedenie po piatej siestej aj porusila.. Ale tak myslim ze nieco na tom bude. Len keby neprisli tie pred maturitne stresy atd..
Aj ked nazory na tento system chudnutia su rozne...

Lucii

Ja keby mám 172 tak som happy takze tak:DD...ale tak po 18-00 sa snazim uz nejest...ale neviem ci to ma nejako vplyv

Lucii

Inak Leni ja som tiez schudla a zastalo to na 50tke..a teraz ako som zacala do skoly o5 chodit tak to padlo na 48-47...tak neviem cim to bude:D

lenka54

caute baby... ja sa drzim.. ziadne sladkosti ani podobne veci som nedala do seba. A ked si uz dam tak málo a radsej doobeda ako oobede alebo vecer... jedalnicek nemam nejako extra naplanovany obed si dam vacsinou to co mame doma-aj ked vacsinou som v skole o takom case. Ale tak drzim sa :D Len ta 63 mam pocit.. ze to je ako zaseknuté . Preco to nejde dolu ?:/