Ahojte mám 16, prisla som na novu skolu, strednu, a na skole je jeden ucitel, je perfektny ! Asi som sa zalubila, bije mi pri nom srdce cely den som z jeho hodiny nervozna a takto to je uz par tyzdnov. Raz ma videl ako ma spoluziacky drgali a ako sme na neho pozerali. Odvtedy je ku mne INÝ. ked ideme po chodbe, pozrie LEN NA MNA a pozdravi Len mna aj ked su tam ine spoluziacky. Niekedy vyzera ako vy sa ma hambil. Má 35 ale !!! Na jedom teste mi dal plny pocet, hoci som videla ze tam bolo vela veci chybnych. Vzdy ma vola BARBORKA. je ku mne mily stale sa na hodinach pyta ci nechcem nieco vysvetlit atd... v minule ma zastavil a spytal sa
ma ci niesom smutna... Ziadost na fb mi neprijalani neignorol ale cupol si ku mne a povedal barborka zatial nechcem pridavat ziakov ale si ma potesila.... Uplne zlaty fakt . Je ale zenaty tusim :( je uzasny ... Viem ze z toho asi nic nebude , ale keby sa dalo aspon jednu pusu .... Co snim, co s motylmi v bruchu ???
Láska k učiteľovi
veď on to aj tak berie len ako hru, a myslím, že sa na tom baví, aká si z neho hotová a on si tým posiluje ego... nič od toho nečakaj a nerob si zbytočne problémy, radšej sa venuj štúdiu :))))
Barborka, pestuj si ho v dusi na snivanie.
Co s motylmi v bruchu? Nic. Su fajn. Uzivaj si ten stav taky, aky je. Prosim ta, nevyhladavaj ho, nepodkladaj sa mu. Aj platonicke lasky su nadherne.
ps. aj tak je to zlate
myslím si, že každému sa môže stať, že sa zamiluje do svojho učiteľa, či profesora. Ja som ako dieťa chodievala do kostola kvôli farárovi..ach..ten bol pekný..a potom som mala profesora telocviku a áno, bol pozorný k študentkám a bol fešák..už 2x rozvedený..to sú také žiacke idoly v školách..všetky dievčence sa idú za nimi zblázniť..Doštuduje sa a zabudne sa aj na fešákov profesorov.. Na vysokých školách sa to deje bežne, až na to, že tam sa to aj dokoná..tá pozornosť..Myslím si, že je to prirodzené, ale určite si ilúzie nerob, lebo to určite nie je a nebude o láske a vzťahu..máš sladkých 16..asi to k tvojmu veku aj patrí..všetko však v norme slušnosti..a ak by bol ten fešák učiteľ veľmi akčný, tak by si to mala určite pribrzdiť, lebo nebude to dobrý nápad ísť s ním na čaj, či do kabinetu!
otec ti nevenoval vela pozornosti v detstve?
stat sa to moze hocikomu, mne sa to tiez stalo napriklad, nie si ani prva ani posledna, ale co by si rozhodne nemala, to je to provokovanie, lebo on je tiez iba clovek, motyle si nevsimaj, nechaj ich zase pekne odletiet, nema to ziadnu buducnost
zahľaď sa do seberovného a tie motýle v bruchu ignoruj.sama vieš,že to nieje správne a on to vie určite tiež!je to už zrelý muž a ešte k tomu ženatý učiteľ.ty si ešte dieťa,či sa ti to páči,alebo nie!ak by medzi vami niečo bolo,mal by z toho veľké problémy,hanbu a ty vylúčenie zo školy,hanbu a hlavu v smútku.má rodinu a možno má dcéru aj v tvojom veku.
neprovokuj ho lebo zle dopadneš.
Ja som ucitelka. Bola som zamilovana do svojho ziaka. je to blbe ,ale je to tak. Ten cit sam odoznie. Viem ze to je velmi tazke.On ta nemiluje iba je k tebe mily. Nevyhladavaj ho.Nesmies byt s nim sama. On by to vyuzil...To by sa velmi skomplikovalo.Ozvi sa.
Si velmi mladá a naivná. Pozeraj radšej po seberovných a vlastne máš ešte na všetko čas. Venuj sa radšej učeniu. Ach, deti, deti...
PObavila si ma :D :D :D A
nepridávaj si svojich ucitelov na fb do priatelov...je to dost vtierave ,,,