Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Láska k učiteľovi

Príspevok v téme: Láska k učiteľovi
Truffla

Ahojte mám 16, prisla som na novu skolu, strednu, a na skole je jeden ucitel, je perfektny ! Asi som sa zalubila, bije mi pri nom srdce cely den som z jeho hodiny nervozna a takto to je uz par tyzdnov. Raz ma videl ako ma spoluziacky drgali a ako sme na neho pozerali. Odvtedy je ku mne INÝ. ked ideme po chodbe, pozrie LEN NA MNA a pozdravi Len mna aj ked su tam ine spoluziacky. Niekedy vyzera ako vy sa ma hambil. Má 35 ale !!! Na jedom teste mi dal plny pocet, hoci som videla ze tam bolo vela veci chybnych. Vzdy ma vola BARBORKA. je ku mne mily stale sa na hodinach pyta ci nechcem nieco vysvetlit atd... v minule ma zastavil a spytal sa
ma ci niesom smutna... Ziadost na fb mi neprijalani neignorol ale cupol si ku mne a povedal barborka zatial nechcem pridavat ziakov ale si ma potesila.... Uplne zlaty fakt . Je ale zenaty tusim :( je uzasny ... Viem ze z toho asi nic nebude , ale keby sa dalo aspon jednu pusu .... Co snim, co s motylmi v bruchu ???

SNADdospela

Som stvrtacka na vysokej... a zazivam to iste. nastastie na vysokej skole je forma vyucovania ina ako na strednej a nestretavame sa pravidelne. vie kto som, vie ako sa volam, obcas si vymenime daky mail. no ani len netusi ze sa mi paci. je to platonicke a raz (coskoro)...to prejde. nema zmysel hovorit mu to ked chcem s nim mat taky fajny kamaratsky vztah ako teraz. naco by som to kazila. ma aj manzelku,nikdy by som si to nedovolila. skratka je len pekny. paci sa mi jeho prejav, jeho vyspelost a nie je odo mna o vela starsi. na vyske to uz je raz tak.. pocit je uzasny ked ho vidim, no nic si neslubujem :) Drzkaj sa, ja ta chapem

hacienda

Prepacte, ale toto je cele nejako nasmiech :) Tieto 14 - 15 rocne baby zamilovane do ucitelov, ktore dufaju ze s toho bude nieco viac :))) A co konkretne? Opusti kvoli vam manzelku, deti, celu rodinu, aby mohol byt s dietatom?

Uff... taketo deti ak ty co nevedia od dobroty a vypisuju maily a sms ucitelovi.. no neviem, podla mna velmi smiesne :) Dakujem, dobre som sa pobavila :)

Ved ste este mlade, hladajte si seberovnych partnerov a nefantazirujte, lebo zle dopadnete.

dita5

mozem ta ubezpecit, ze vie, ze si z neho hotova. ved nie je slepy. a robi mu to dobre,aj to aby si vedela. Este by si nemala zabudat, ze je zenaty, ale to asi pisem zbytocne, vsakze. Len si nenamyslaj, nechaj to iba v platonickej rovine, radsej mysli na skolu a na seberovnych, lebo inak sa budes iba trapit. Co si od toho slubujes, ze je k tebe mily...predstavujes si, ze opusti kvoli tebe rodinu, ze budete stastne zit, pokial nepomriete???, keby aj od svojej zeny odisiel kvoli nejakej ziacke, zasa bude ucit v triede, kde sa do neho znovu nejaka pekna ziacka buchne a bude to na neho skusat a co? zasa rovnaky kolotoc...

žiačka15

Ďievčatá zlatučké, dajte si pozor!!!! ja som bola na tom rovnako pred 15 rokmi, bola som donho šialene zaľúbená, ale on mal cez 40r. ale neskutočne ma priťahoval, tou svojou zrelostou, po skončení ZŠ sme sa stretli a on ma skoro znásilnil.....tak je to teda, už to nevrátim späť a ako by som chcela, bol to hrozný zážitok a aj po 15 rokoch to bolí...cúvaj preč kým môžeš...ovládaj sa

Alex_andra

No úuplne ti royumiem, môj má 40 a k tomu je to ešte aj môj riditeľ, royvedený s tromi deťmi, s priteľkou, s ktorou sa chce rozísť... Aj keď viem, že s toho asi nikdy nič nebude aj tak dúfam, a stále verím... Maj nádej a nepočúvaj tých idiotov, ( nič v zlom) čo ti tu píšu, že nech s tým prestaneš.Jedna vec je tá že ti to ubližuje a druhá že sa ta nedá ukončiť a že ti to robí radosť, byť s ním. Nikto tomu neroyumie kto to sám neyažil. A ešte k tomu, že sa vám páčia starší muži no ja mám 13 a po mladšom ako 30 sa ani neobzriem( čo je podľa mňa choré, a yúfalé) ale čo narobím, srdcu neroykážem

3nttt

adhynka-Ja som este mlada 14 rokov mam. Ale to uz oddavna.

od kedy oddavna???:DDD pises ze sa ti vzdy a ODDAVNA :D pacili strasi muzi.
prosim definuj slovo oddavna.dost ma to zaujima...