Ahojte mám 16, prisla som na novu skolu, strednu, a na skole je jeden ucitel, je perfektny ! Asi som sa zalubila, bije mi pri nom srdce cely den som z jeho hodiny nervozna a takto to je uz par tyzdnov. Raz ma videl ako ma spoluziacky drgali a ako sme na neho pozerali. Odvtedy je ku mne INÝ. ked ideme po chodbe, pozrie LEN NA MNA a pozdravi Len mna aj ked su tam ine spoluziacky. Niekedy vyzera ako vy sa ma hambil. Má 35 ale !!! Na jedom teste mi dal plny pocet, hoci som videla ze tam bolo vela veci chybnych. Vzdy ma vola BARBORKA. je ku mne mily stale sa na hodinach pyta ci nechcem nieco vysvetlit atd... v minule ma zastavil a spytal sa
ma ci niesom smutna... Ziadost na fb mi neprijalani neignorol ale cupol si ku mne a povedal barborka zatial nechcem pridavat ziakov ale si ma potesila.... Uplne zlaty fakt . Je ale zenaty tusim :( je uzasny ... Viem ze z toho asi nic nebude , ale keby sa dalo aspon jednu pusu .... Co snim, co s motylmi v bruchu ???
Láska k učiteľovi
Do prdele mám len ja taký pocit alebo to máme dosť podobné? :D ...tento profák je už druhý do ktorého som sa zamilovala...S prvým som bola pár rokov a hrozne sa na mňa naviazal lenže prišla som na gympel a netrvalo dlho prišiel deň D a hodina s informatikárom... Neni pekný ani netuším, čo ma k nemu ťahá a možno práve preto ho chcem už ..dlho :D On už teraz vie že po ňom idem lebo milostivá si našla jeho adresu,číslo,písala som mu mail sms atď.. proste všetko čo mi pomohlo pri zbalení toho prvého :P tak teraz treba len trpezlivo čakať. :) A motýle si nevšimaj to mám už 6 rokov :D:D držím palce :)
Truffla: tuším sa ti rozrastá klub Nešťastná láska, s. r. o.
:-D :-D :-D
Ach....musím povedať že to isté sa deje od zaciatku skolskeho roka aj mne. Tiez som prisla na strednu a hned v prvu hodinu spanielciny som sa zamilovala do môjho spanielcinára :( je taký...krásny a ked okolo mna minule presiel na chodbe tak nádherne vonal :O ach boze :( ale viem ze s tym nic nenarobim...navyse ja sama mam momentalne chlapca :D ale kiezby raz... :( viem, som egoistická ale je to tak. No aspon mám komu čumieť cez hodinu na zadok :p :) Tak hlavu hore moja :) Neboj... takí ešte budú :) Zatial to nechaj iba na tej platonickej rovine..radsej :)
Truffla: Toto poznam :) Takze ta chapem. Nie presne s ucitelmi, ale mne sa tiez stale pacili o dost rokov starsi chlapi odo mna. Ja som este mlada 14 rokov mam. Ale to uz oddavna. Stale sa mi pacili 20 az 35 rocny chlapi. Je to asi zle, ale srdcu nerozkazes. :)
Truffla: Toto poznam :) Takze ta chapem. Nie presne s ucitelmi, ale mne sa tiez stale pacili o dost rokov starsi chlapi odo mna. Ja som este mlada 14 rokov mam. Ale to uz oddavna. Stale sa mi pacili 20 az 35 rocny chlapi. Je to asi zle, ale srdcu nerozkazes. :)
Neuči ma telesnú ale fyziku....
Ale on je uzasny !!
Len ma stve ze cele hodiny s nim pred jeho hodinou a cely den v skole ma boli brucho mam tie motyle a strasne mi je zle :((
som zalubena ????
Na facebooku mame vsetkych ucitelov teda vacsinu :-) ako je to zvlastne ale nasa skola je taka iná .... Ale to je tak
mimo temy...
Mam pocit ze raz ked snim budem sama pridem za nim a obijmem ho alebo pobozkam ... Ale ked som snim sama tak sa klepem hovorim odveci....
Myslite ze vie ze sa mi paci ??
No, len aby si nebola sklamaná ako ťa tvoj profesor berie.
Na to, že má 35 rokov by mal vedieť túto situáciu zhodnotiť ako maximálne neprofesionálnu a z tvojej strany trápnu, pridávať si profesorov na FB :-) sa trošku zamysli. A mimochodom... neučí ťa telesnú? :-P
ucitela na FB?? :D sama uznas ze natahovat sa s ucitelom ti nic dobre neprinesie, akurat tak vysledky testov na rok dopredu.
Ale uz sa to cele meni ja uz mam pocit ze. Sa prestanem ovladat !!! Pred jeho hodinou ma tak boli brucho, svrbi jazyk a vsetko ze ja uz nemozem !!! Uplne sa klepem pred jeho hodinamy !!
Velmi sa mi paci je krásny priam dokonaly vyzorovo!!! Ked som snim bola dnes sama mala som chut ho pobozkat.... To by bol zly napad ale stras e by som chcela !!
Ja uz netusim ako ovladnut motyle v bruchu !
Co mam robit ? Chcela by som ho aj objat a bavit sa snim no ked sa rozpravame trase sa mi hlas. Ked ho vidim srdce mam v krku :-(
ale som stastna za kazdu vetu snim, no bojim sa ze to zajde do veci ako ziarlivost na to ked sa bavi s nejakou inou babou alebo ze budem smutna ak spolu neprehovorime ;((
chcem byt zalubena tak pekne , motyle v bruchu trosku ale NIE ziarlivost ndrvozita najvedsia a smutok ! Please helpp!