zmierenie sa so stratou....

Príspevok v téme: zmierenie sa so stratou....
Krtko89

Ahojte.Prosim Vas poradte ako sa mam zmierit so stratou.Bol som v Prahe skusit pracovat.Necakal som ze sa ocitnem na ubytovni plnej asocialov to mi agentura nepovedala.Zazitky ktore odtial mam su len same negativa.Pracu som fyzicky nezvladal ale to vsetko je nepoctatne.Nezarobil som vobec nic.Na nadrazi mi ukradli mi penazenku s dokladmi,nasledne mojou neopatrnostou mi ukradli na rozhliadni drahy znackovy fotak a teraz ked vybalujem doma veci som zistil ze mi ukradli aj moj nahradny mobil ktory som mal u seba.Som uplne deprimovany na dne.nemam chut zit.Hrozne dlho som si setril a teraz nemam skoro nic.Mam chut sa zabit(preco ma tam rovno niekto nezastretil?) je mi uz vsetko jedno nic a nikto ma nezaujma.

dsad4a879

Neboj im sa to vrati a 2x, bud stastny ze ti nezobrali zivot alebo zdravie, peniaze boli, su aj budu a potreboval si vsetky tie veci aby si bol vobec stastny?

janka24

Ja som kdesi čítala,že človek si tie všetky udalosti pritahuje..budeš mysliet pozitívne tak si pritiahneš pozitívne,ak aj nastane situacia,ktorá ta rozhodi,je to o tom,že ako sa s nou vyrovnaš.Možno lipneš príliš na materialnom a daval si si až tak pozor,že si to stratil.Zameraj sa na iné veci-menej materiálne,aj ked aj to patri k životu-peniaze,ale nelipni tak silno na nich-všetko čo pride odide a naopak,čo odíde to príde znovu ako kolobeh.

Krtko89

Cital som jednu knihu o uvedomeni si svojho zivota autor tam pise o tom aby sa clovek nestotoznoval s vecami lebo su daleko ine veci ako zit naplno a vnimat vobec to,ze som" tu a teraz".Vaziť si pritomnost okamihu a preň aj žiť.Kniha sa vola Nová zem napisal ju Eckhart Tolle.Aj ked cela ta kniha mi pride akoby autor chcel len širiť to jeho nove polostvo " sily okamihu" ale kazdopadne ma to zaujalo

Rad by som si prečital vaše životne pribehy cim vsetkym ste presli v zivote Vy.
A chcel by som sa aj konecne naucit učiť sa od druhych a nie len sa sebe.Preto mi to tak velmi pomaha ked čitam članky od ludi čim vsetkym uz v zitote presli a stale ziju.Bonk ma pravdu asi by som bol uz 100x krat mrtvy a mimochodom mam 21 :)

bonk

Krtko
mal by si si vytvorit taky rebricek hodnot,aby si vedel co je v zivote dolezitejsie a co menej dolezite,to nebude problem,vsak si este mlady..
keby si prezil to co ja tak by si bol 40krat zabity a 24krat zastreleny,hentake prkotiny patria k zivotu,o to budes v zivote skusenejsi a silnejsi

Krtko89

Myslel som si nikoho moje osobne trapenie zaujmat nebude ale mylil som sa...
Dakujem Vam vsetkym velmi pekne za pozitivne a povzbudive reakcie.
Je pravda ze ked nejde o zivot nejde o nic.Citim sa uz o dost lepsie:)
Su ovela horsie veci nez materialna strata resp.mam strechu nad hlavou:)
Berem to uz len ako moju najdrahsiu zivotnu skusenost....

lienocka2808

ahoj, nazov tvojej temy najprv evokuje stratu-smrt niekoho blizkeho. Po precitani prispevku islo vsak o nieco ine, tiez neprijemne ale so stratou blizkej osoby neporovnatelne. A tu sa dostavam k pointe.
To co sa ti stalo je velmi zle, ale su to iba materialne veci, ktorych strata preboli rychlo. tes sa z inych veci, poucil si sa na vlastnej chybe a nabuduce si das pozor.
A tes sa aj z toho, ze sa ti nestalo nieco ovela ovela horsie..:)